DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST: Rakovi burno reaguju, lavovi ćute - Volim Podgoricu

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST: Rakovi burno reaguju, lavovi ćute

Nekima će ovo biti odličan dan za poslovne uspijehe, dok će drugi morati ozbiljno da se pozabave svojim zdravljem.

 

 OVAN

POSAO: Brojni problemi su sada iza vas. Uspeli ste da prevaziđete prepreke koje su vas ograničavale u prošlosti. Sada možete da nastavite dalje, u nove poslovne pobede i poduhvate koje ćete pokrenuti!

LJUBAV: Nalazite ljubav i razumevanje u okviru svog doma. Uživate u lepim odnosima sa voljenom osobom. Pred vama je jako povoljan dan u kom ćete imati osećaj emotivnog mira i stabilnosti.

ZDRAVLJE: Grudni koš je osetljiv, pa povedite računa o tome pogotovo ako ste već ranije imali problema u tom predelu. Ukoliko ste primetili neke nove simptome i tegobe, javite se vašem lekaru radi saveta.

BIK

POSAO: Povoljan dan vas očekuje. Obaveze koje imate završavate u prolazu, bez većih stresova i trzavica. Može se reći da je pred vama jedan lagan dan u kom nećete imati razloga za brigu ali ni za preveliko naprezanje.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema voljenoj osobi. Očekuje vas veoma prijatna atmosfera u zajedničkom društvu. Zajedno možete da doživite neke nove avanture i neka nova lepa iskustva.

ZDRAVLJE: Odično se osećate danas! Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakvi problemi. Možete da budete maksimalno opušteni i da uživate u prijatnom danu koji je ispred vas. Sve je u najboljem redu!

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas uplata novca na koji ste računali. Bićete zadovoljni ishodom obavljenog posla. Pred vama je dan u kom ćete sebi potvrditi da neke stvari niste radili uzalud. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Tražite partnera pored kojeg ćete imati mir, stabilnost i iskrene emocije. Možete da računate na poznanstvo sa Rakom. Vas dvoje ste zanimljiv spoj jer postoje velike razlike ali opet i jaka privlačnost.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa zubima. Ukoliko primetite neke tegobe na ovom planu, na vreme posetite stomatologa- nemojte da odugovlačite i da puštate da se problem kasnije zakomplikuje.

RAK

POSAO: Imate priliku da uzmete slobodan dan i treba da je iskoristite. Na poslu nećete propustiti ništa, a odmor će vam značiti. Iako je ponedeljak vaše misli su sada usmerene na mnogo drugih stvari osim posla.

LJUBAV: Skloni ste prenaglašenim emotivnim reakcijama. Možete briznuti u plač zbog bilo kakve sitnice. Razdražljivi ste i to može da smeta vašem emotivnom partneru. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas prati tokom ovog dana, pa povedite računa ako se budete osećali iznemoglo, malaksalo itd. Nemojte previše da se naprežete danas. Jedite reodovno i unosite dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Očekuje vas dan u kom ćete imati nešto sporiji tempo i manje obaveza nego inače. Možete se konačno opustiti. Kada budete završili sa sitnim poslovima, ostaće vam još mnogo vremena koje možete posvetiti sebi.

LJUBAV: Zamišljeni ste i okrenuti maštanju o emocijama. U realnosti ipak nije baš sve tako kao što ste zamislili. Ako ste u vezi, moguće je da na neki način bežite od problema koji postoji između vas i voljene osobe.

ZDRAVLJE: Potrebno je da se rešite hroničnog umora. Pokušajte da se organizujete bolje i da sebi obezbedite više vremena za san. Organizujte se tako da vam uvek ostane i neko dodatno vreme za opuštanje.

DEVICA

POSAO: Potrebna vam je podrška sa strane ali nemate utisak da ćete je dobiti. Potrudite se da veći deo posla ipak obavite sami. Za sada je najbolje da se oslonite na svoje sposobnosti i da ne računate na druge.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Bika koja je na vas ostavila veoma poseban utisak. Vas dvoje ste spoj koji bi mogao da traje na duže staze, jer oboje težite organizovanom životu i emotivnoj stabilnosti.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Osećate se dobro i zadovoljni ste stanjem svog organizma. Vi ste inače osoba koja se uvek trudi da vodi računa o sebi, pa vam se to svakako isplatilo.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete izvesne promene u poslovnom okruženju. Dolazite do mogućnosti za napredak. Ako se budete postavili na pravi način bićete u prilici da iz svega izvučete zaista veliku korist za sebe.

LJUBAV: Vaša veza izgleda idealno u očima javnosti ali vi u dubini svoje duše znate da ne funkcioniše sve baš kako treba. Ako želite da ostanete sa voljenom osobom razgovarajte sa njom o stvarima koje treba da popravite.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Izdvojite neko vreme kako biste se posvetili tome da ugodite sebi. Moguće je da ste previše brinuli o drugima, pa sasvim zapostavili svoje potrebe u svakom smislu te reči.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi vam povoljna prilika da se pozabavite stvarima koje ste ostavili za kasnije. Sada je trenutak da raščistite nagomilane obaveze i da se rešite opterećenja. Solidan dan je pred vama, nema trzavica i tenzije.

LJUBAV: Zanimljiva avantura se pretvara u nešto malo više od toga. Počeli ste da gajite emocije prema osobi sa kojom ste imali samo neobaveznu priču. Očekuje vas period u kom je moguće produbljivanje tog odnosa.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Imate sasvim dovoljno energije u sebi i ništa vas ne muči Razmišljate pozitivno i radujete se lepom danu koji je ispred vas. Uživaćete u svakom trenutku koji budete imali za sebe.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete veliki broj obaveza tokom današnjeg dana. Potrudićete se da sve završite maksimalno kvalitetno i korektno. Posvećeni ste svom poslu i jako vam je važno da ostavite dobar utisak.

LJUBAV: Trenutno ste emotivno neusaglašeni sami sa sobom. Imate potrebu da izađete iz kolotečine a ne znate kako. Pre svega bi bilo dobro da sami sebi postavite jasan cilj kada je u pitanju polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam se desi, a nakon toga sledi i niz nekih manjih smetnji i problema. Da biste ovo zaustavili, potrudite se da povećate unos vitamina i da poboljšate neke životne navike.

JARAC

POSAO: Možete da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara. Na poslovnom planu imate dosta slobode, što vam svakako odgovara jer ste tako i najproduktivniji. Niko ne sumnja u vaše sposobnosti!

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni svom partneru pored kog nalazite sve ono što vam je potrebno da biste bili srećni. Imate ljubavnu vezu kojoj ste zadovoljni do maksimuma. Očekuje vas veoma lep period.

ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu, koja je večito osetljiva, suva, sklona iritacijama ili nekim drugim neželjenim promenama. Takođe, obratite pažnju i kada su u pitanju alergijske reakcije. Malo ste osetljiviji danas.

VODOLIJA

POSAO: Stabilna situacija na ovom polju je pred vama. Nemate razloga za brigu. Svoje vreme ste organizovali na najbolji mogući način i poslove završavate u zadatom roku. Sve je baš onako kako bi trebalo da bude.

LJUBAV: Tajne veze vam nisu strane. Ipak, ne osećate da biste u budućnosti trebali da nastavite sa tim. Moguće je da se polako u vama javlja potreba da pronađete partnera sa kojim ćete ostati na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok vam mogu stvarati smetnje. Najbolje bi bilo da se na tu temu posavetujete sa svojim lekarom. Slabija cirkulacija generalno može da vas prati, pogotovo u predelu nogu.

RIBE

POSAO: Sve obaveze koje imate veoma lako možete završiti. Ostaće vam dosta slobodnog vremena za privatne aktivnosti. Nećete imati velike stresove ili bilo kakve probleme na polju posla.

LJUBAV: Ukoliko ste kojim slučajem slobodni, očekuje vas novo ljubavno poznanstvo koje bi moglo biti značajno. Pred vama je dan pun zanimljivih dešavanja, osmeha, flerta, lepe komunikacije koja vodi ka zbližavanju.

ZDRAVLJE: Razmišljate o promeni fizičkog izgleda. Moguće je da iz nekog razloga niste dovoljno zadovoljni sobom. Za početak bi vam sigurno prijalo da malo više trenirate i da se dovedete u bolju formu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com