Pijani taksista vukao čovjeka na haubi 30 metara na najprometnijem mjestu u gradu - Volim Podgoricu

Pijani taksista vukao čovjeka na haubi 30 metara na najprometnijem mjestu u gradu

Jedan ruski taksista suočava se sa kaznom od sedam godina u zatvoru nakon što je odbio da se zaustavi zbog prekršaja u saobraćaju. I to nije sve. On je potom vukao čuvara parkinga na haubi svog taksija 30 metara i slomio kapiju na moskovskom aerodromu dok je pokušavao da pobjegne.

Incident koji su zabilježile sigurnosne kamere započeo je kada je vozač, koji je zaposlen u vodećoj taksi službi, vozio kroz pješačku zonu aerodroma. Zbog toga mu je prišao službenik sa parkinga.

Prema njegovim riječima, taksista je djelovao kao da nije pri sebi i odbio je da odgovori na njegova pitanja. Drugi službenik, koji je pokušao da pomogne svom kolegi, kaže da je osjetio snažan miris alkohola koji je dopirao iz automobila.

Taksista je potom ubrzao, sa sve parking službenikom na svojoj haubi, a potom i počeo krivudati kako bi ga zbacio dok se čovjek očajnički držao.

Nakon što je uspio u svojoj namjeri i oslobodio se službenika, taksista je pobjegao, ali je ubrzo identifikovan i poslije nekoliko sati uhapšen. Optužen je za huliganizam i mogao bi provesti narednih sedam godina u zatvoru.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com