PODGORICA: Dragan Krulanović, Dejan Krulanović i Ivan Milović prodavali drogu! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Dragan Krulanović, Dejan Krulanović i Ivan Milović prodavali drogu!

Osumnjičeni za uličnu prodaju droge Nikšićanin Dragan Krulanović(53), Dejan Krulanović (23) i Ivan Milović, koji su uhapšeni 3. juna prošle godine u akciji policije “Fiks”, predali su sutkninji Višeg suda u Podgorici Biljani Uskoković sporazum o priznavanju krivice.

 

Sud će donjeti konačnu odluku o prihvatanju sporazuma 20. septembra.

Pored Krulanovića i Milovića, u pomenutoj akciji uhapšeni su i Mirko Đurović (57), Bojan Krulanović (26),  M. J. (21), I. M. (32), D. K. (37) iz Nikšića i  Podgoričanin S. V. (30).  Za sva pomenuta lica sumnja se da su se bavili uličnom prodajom heroina, hašiša i kokaina u četiri grada na primorju Crne Gore.

U toku trajanja akcije “Fiks”, tokom više mjeseci, policija je uhapsila ukupno 33 osobe, 20 zbog krivičnih djela i 13 zbog prekršaja.

Po nalogu nadležnog tužioca i  naredbi nadležnog sudije za istragu izvršeni su pretrese stanova i drugih prostorija, koje su koristila osumnjičena lica u Herceg Novom, Nikšiću i Podgorici.

Tokom akcije  policajci su zaplijenili ukupno 255 grama heroina, oko 135 grama kokaina, 500 grama smješe namijenjene za miješanje sa kokainom radi dobijanja na težini i manje količine hašiša i opioida koji sadrže buprenorfin.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com