UHAPŠEN PODGORIČANIN: Vrijeđao i PSOVAO, pa ZAPUCAO? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Vrijeđao i PSOVAO, pa ZAPUCAO?

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti počinjeno u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i tom prilikom lišili slobode jedno lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo koje je počinjeno 01.09.2017. godine oko 13,00 časova u naselju Pavlovina, i tom prilikom lišili slobode R.M. (67) zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a na štetu S.R. i M.R. Osumnjičeni je, sumnja se, nakon vrijeđanja i psovki koje je uputio S.R. i M.R. izvadio pištolj i ispalio projektil između nogu M.R. koji se odbio o asfaltnu podlogu. Nije bilo povrijeđenih lica. On se nakon ovog događaja udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Službenici CB Podgorica su u kratkom roku identifikovali, pronašli ovo lice i lišili ga slobode. Tom prilikom je pronađen pištolj marke kalibra Franc Polic 7,65 u ilegalnom posjedu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se R.M. liši slobode i da mu se privede iuz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opsanosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnim materija, kazali su iz UP.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com