KAKAV KIKS U SLAGALICI: Pitanje o Novaku Đokoviću iznerviralo sve gledaoce! - Volim Podgoricu

KAKAV KIKS U SLAGALICI: Pitanje o Novaku Đokoviću iznerviralo sve gledaoce!

 

 

Kviz “Slagalica” gledaju milioni ljudi širom Srbije tako da ni pitanje vezano za Novaka Đokovića, kao i tačan odgovor nije promakao gledaocima kraj malih ekrana.

Ko radi – taj i greši! A što se tiče kviza “Slagalica” i pitanja o najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, kao i tačnom odgovoru došlo je do velike greške.

Pitanje je glasilo “Koje godine je Novak Đoković prvi put postao broj 1 na ATP listi?”

 

Noletovi fanovi bi kao iz topa odgovorili “2011”, ili bili čak i precizni – u pitanju je 4. jul 2011. godine, ali po autorima “Slagalice” to je 2012. godina?!


FOTO: PRINTSCREEN YT

Da podsetimo, Novak Đoković je prvi put na čelo ATP liste izbio 4. jula 2011. i na toj poziciji bio do jula 2012, nakon čega ga je zamenio Federer, ali samo na kratko, jer je Novak ponovo postao broj 1 u novembru 2012. godine.

Wikipedia kaže 2011. godine i taj podatak ponavlja na više mesta, uključujući i listu svih igrača koji su bili na prvom mestu. U Novakovoj biografiji takođe stoji da je 2011. bila posebna godina za njega, najviše zbog toga što je te godine izbio na sam vrh ATP liste.

I takmičar Ljubiša Vidanović je odgovorio 2011. godina, ali odgovor nije bio tačan?!

Ipak, u toku emisije uočena je greška koju su napravili i poeni su vraćeni oštećenom takmičaru.

Kurir

 

 

Kurir sport

2 komentara

  1. This can be a remarkably amazing powerful resource that you’re offering and you simply provide it away cost-free!! I comparable to discovering websites ones comprehend the particular importance of supplying you with a excellent learning resource for zero cost. We truly dearly loved examining these pages. Appreciate it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com