POZNATI BIZNISMEN PRETUČEN ISPRED ZGRADE: Pretukli ga šipkom i polomili mu ruku! - Volim Podgoricu

POZNATI BIZNISMEN PRETUČEN ISPRED ZGRADE: Pretukli ga šipkom i polomili mu ruku!

 

Socijalista Marko Vukomanović Geri, organizator “Heineken Lovefest”-a, pretučen je u nedjelju ujutru ispred svoje zgrade u Beogradu.

Vukomanoviću su dvojica napadača usred bijela dana pokušala da otmu ranac, a kada je u samoodbrani uzvratio jednome od njih, drugi napadač ga je metalnom štanglom izudarao s leđa i nanio mu teške povrede, zbog čega je nakon što su pobjegli odvezen kolima Hitne pomoći.

I sam Vukomanović je potvrdio da je napadnut, te da je završio sa teškim povredama.

“Dvojica su me napala u nedjelju ujutru ispred zgrade u kojoj stanujem. Ja zaista nemam nikakve neprijatelje i pošto su pokušali da mi otmu ranac koji sam nosio, vjerujem da je u pitanju bio pokušaj pljačke. Naravno, pokušao sam da se odbranim i uzvratio sam jednome od njih, međutim odmah me je s leđa drugi napao i počeo da me udara nekom šipkom”, prepričava ovaj nemili događaj Vukomanović.

Da su napadači bili nemilosrdni, govori činjenica da je nesrećni čovek završio sa teškim prelomom ruke i povredom glave.

“Upravo sam u Urgentnom centru i čekam operaciju ruke”, rekao je Vukomanović.

No, uprkos svemu, vjeruje da će nadležni uspješno odraditi ovaj slučaj.

“Vjerujem da će policija dobro uraditi svoje. I inspektori koji su me saslušali su zaista bili i više nego profesionalni i korektni, te nemam razloga da sumnjam da će ovaj napad proći bez epiloga”, zaključuje Vukomanović koga tek čeka liječenje od povreda i oporavak.

 

(Kurir.rs/Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com