VEČERAS JE PUN MJESEC: Zamislite želju i obavezno ne zaboravite na OVE stvari - Volim Podgoricu

VEČERAS JE PUN MJESEC: Zamislite želju i obavezno ne zaboravite na OVE stvari

Večeras je pun Mjesec – takva pojava predstavlja astrološku opoziciju sunca i mjeseca, odnosno razdoblje kada mjesec prima najviše svjetlosti od sunca.

Mjesec je nebesko tijelo najbliže Zemlji i njegov uticaj na ljude je vrlo snažan. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 70-tak posto vode. 

Mjesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun.  

Ta svjetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mjesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija.  

Narodno vjerovanje  

Prema nekim narodnim vjerovanjima tokom punog Mjeseca i dan nakon toga treba izbjegavati nesuglasice sa komšijama jer će iz tih svađa proizaći mnogo više nevolja nego inače. Takođe, vjeruje se da ako ste bolesni, ne treba da gledate u pun Mjesec, jer ćete time usporiti proces ozdravljenja.  

Takođe, priča se da se u fazi rastućeg Mjeseca, brže zaljubljujemo i emocije ključaju, pa je noć punog Mjeseca idealna za zavođenje i seks. Antičke dame su bile ubijeđene da su baš te noći najljepše i najpoželjnije, pa su se za nju posebno pripremale i uljepšavale.  

Srbijadanas.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com