MEDOJEVIĆ: Hitno provjeriti ko se drogira u Specijalnom tužilaštvu - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: Hitno provjeriti ko se drogira u Specijalnom tužilaštvu

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević oštro je demantovao navode da je povezan sa pet osoba koje su, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapšene zbog navodnog pranja novca.

Da se odmah provjeri ko se drogira u SDT! Uhapšeni su meni nepoznati ljudi! Katnić ozbiljno ugrožava dignitet države Crne Gore i sve ovo postaje najobičnija sprdnja sa državom i nedužnim ljudima“, kazao je Medojević.

 

Prema njegovim riječima, Katnićev pobratim Zoran Lazović, šef švercerskog klana iz Granda, opere godišnje više stotina miliona evra i nikome ništa.

Zašto Katnić ne uhapsi svog kuma Zarubicu, starog zelenaša koji pare od zelenašenja pere kupujući lokale po Podgorici. Mala je Crna Gora. Sve se zna. Pravda će zakucati i na njihova vrata. A za ovo maltretiranje ljudi, neko će morati da odgovara. Lustracija, pa redom. Ovo vam nećemo oprostiti. Ljudska sloboda je vrhunski pravni i civilizacijski princip. Možete šta hoćete, ali nećete moći koliko hoćete. DPS se raspada. Dolazi pravda. Svi će morati da polože račune. Svi“, naveo je Medojević na svom FB profilu.

Po nalogu specijalne tužiteljke Lidije Vukčević zbog sumnje da su prali novac uhapšeno je pet osoba. Lisice na rukama pripadnici specijalnog policijskog tima stavili su Dejanu i Violeti BuškovićMilošu GvozdenovićuŽeljku Pejoviću i Radovanu Šćekiću.

SDT ih sumnjiči da su članovi kriminalne grupe koju su navodno formirali Medojević i biznismen Momir Nikolić.

Uhapšeni su na saslušanju pred tužiteljkom Lidijom Vukčević negirali krivicu.

 (IN4S)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com