RANJENA IVANA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Srđanu neka je laka zemlja, a Bogu hvala što sam uopšte živa! - Volim Podgoricu

RANJENA IVANA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Srđanu neka je laka zemlja, a Bogu hvala što sam uopšte živa!

Glumica Ivana Panzalović (30) oglasila se samo nekoliko sati posle teškog napada verenika, doktora Srđana Cvetanovića (59), koji je samo srećom preživjela.

 

Kako je Ivana rekla, i dalje je u šoku što je posle stravičnog scenarija ostala živa.

“Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, ljekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi”, kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

Kako je istakla, da je predosjećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju. 

“Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu”, navela je glumica. 

Podsjetimo, neposredno prije tragedije, navodno je počela rasprava, a kada je ona kulmirnirala, Ivana je pozvala policiju u pomoć. Ona im je prijavila nasilje i rekla da je Srđan juri po stanu sa nožem i da hoće da je zakolje. Iako je patrola stigla za nepuna dva minuta, Srđan je dva puta povukao pištolj koji je naslijedio od oca.

– U jednom trenutku je rekao “Kad nisi moja, nećeš biti ničija!” Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi – rekao je izvor.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com