Cio svijet se smije Hrvatima zbog “Hitlera” Skeje (FOTO) - Volim Podgoricu

Cio svijet se smije Hrvatima zbog “Hitlera” Skeje (FOTO)

Dejli Mejl piše da Skejo, osim brkova nalik Hitlerovim, nosi i kravatu sa ustaškim pozdravom “za dom spremni”, uz objašnjenje da je on ranije bio hapšen zbog uzvikivanja tog pozdrava tokom Dana pobjede u Kninu

Marko Skejo
Printksin: Youtube/Antifa Šibenik

Britanski Dejli Mejl objavio je fotografiju Marka Skeje, ratnog komandanta HOS-ove jedinice “Rafael Boban”, koji se ovih dana pojavljivao u medijima, protiveći se izmiještanju sporne spomen ploče sa ustaškim pozdravom, pod naslovom “Ovo je tip koji tvrdi da nije ustaša”.

 

“Hrvatskom političaru svi se rugaju nakon što je rekao da nije ekstremni desničar i fašista, a nosi brkove poput Hitlerovih”, napisao je londonski dnevnik, što je potom izazvalo lavinu komentara čitalaca.

“Ovo je fotografija tipa koji kaže da nije fašista”?, primijetio je univerzitetski profešor Erik Gordi.

View image on Twitter

View image on Twitter

“Njegove usne kažu ne, ali brk mu kaže da”, našaliio se jedan od čitalaca.

Nije jasno da li je ovo prije ili nakon što su ga stavili u Madam Tiso”, konstatovano je u jednom od komentara.

A jedan od čitalaca je objavio fotografiju mace i ispod napisao: ”Samo za zabavu, ovo je Rendi koji tvrdi da nije mačka”.

Foto: Facebook/Index Vijesti

Inače, Dejli Mejl piše da Skejo, osim brkova nalik Hitlerovim, nosi i kravatu sa ustaškim pozdravom “za dom spremni”, uz objašnjenje da je on ranije bio hapšen zbog uzvikivanja tog pozdrava tokom Dana pobede u Kninu.

Podsjećaju i na njegove druge ekstremne poglede i njegovu fascinaciju vođom ustaške NDH Antom Pavelićem za vrijeme Drugog švjetskog rata, koji je odgovoran za genocid nad manjinama u Hrvatskoj – Srbe, Rome i Jevreje, prenosi portal net.hr.

Skejo, naime, smatra da je ustaski pozdrav “za dom spremni” “ćist kao suza”, a da je Ante Pavelić “najveći hrvatski sin”.

(Izvor: Tanjug/Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com