,,Otišao je moj kolega, prijatelj, drug…” - Volim Podgoricu

,,Otišao je moj kolega, prijatelj, drug…”

Ljubiša Samardžić preminuo je juče u 81. godini uslijed duge i teške bolesti. Vijest o glumčevoj smrti pogodila je glumicu Milenu Dravić, koja imala priliku da mnogo puta glumi sa čuvenim Smokijem.

 

Milena je za Kurir priznala da joj je veoma teško i da ju je Ljubišina smrt veoma potresla.

“Mnogo me je pogodila vijest o Ljubišinoj smrti. Otišao je moj kolega, prijatelj, moj drug. S Ljubišom sam počela svoju karijeru. Sjećam se kad nam je reditelj Branko Bauer dodijelio uloge Mihajla i Malene u Prekobrojnoj. To je bio pravi pogodak i za nas dvoje i za kinematografiju.

Postali smo najpopularniji filmski par u Jugoslaviji. Svi su nas tražili da snimamo i mi smo prihvatali i u tome uživali. Nizale su se uloge i različiti filmovi. Bila je to divna i uspješna saradnja i druženje. Nakon toga putevi nam se razilaze. Ja odlazim na televiziju i snimam “Obraz uz obraz”, Ljubiša ide svojim putem i snima filmove po Jugoslaviji. Imao je talenat da bude i odličan producent i reditelj. O svemu je brinuo. Vrhunski profesionalac. Mnogo mi je žao njegove supruge i unuka. Strašan gubitak”, rekla je Milena.

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com