MILICA MARKOVIĆ: Moj otac je pošten čovjek koji vozi ,,golfa II” - Volim Podgoricu

MILICA MARKOVIĆ: Moj otac je pošten čovjek koji vozi ,,golfa II”

Milica Marković ćerka   Mojkovčanina Velizara Markovića, brata premijera Duška Markovića, koji je sinoć ubistvom  prijeto novinarima “Dana”, oglasila se na Fejsbuku povodom ovog slučaja.

(POSLUŠAJTE SNIMAK) BRAT DUŠKA MARKOVIĆA PRIJETIO UBISTVOM: Naći ću ja tebe, j****u ti majku u p***u. Mrš, fukaro jedna, j***m ti mater u p***u

Post Milice Marković prenosimo integralno.

,,Moj otac je posten covjek, van svake ovakve price… Ne razumije novinarska prava i kako sve funkcionise… Ne zanima ga… Ima pravo na svoj mir i privatnost. Covjek koji posteno cijeli zivot radi i vodi racuna o svojoj djeci i porodici… koji vozi golfa 2 a mama radi na njivi po cijelo ljeto i td. -smucile su im se lazi novinarske i uznemiravanje svakakvih. Niko nam nista nikada nije poklonio i dao… Brata gleda, postuje i voli kao starijeg brata ne kao politicara… Dovoljno muke smo u zivotu imali… Dovoljna im je samo moja bolest i lijecenje bilo da vise nemaju zivaca za gluposti i igrice… prosli put je lijepo pricao sa novinarem i napisali su da je milioner i svakakve gluposti i samo mu je pukao film… Ostavite ljude koji nijesu iz svijeta javnog zivota, politickog i bilo kakvog… Ovo pricam i kao novinar i kao cerka Velizara Markovica”, napisala je Milica Marković  u svom Fb postu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com