OGLASIO SE I PREMIJEROV BRAT: Nijesam nikome prijetio! - Volim Podgoricu

OGLASIO SE I PREMIJEROV BRAT: Nijesam nikome prijetio!

Povodom tvrdnji da je prijetio aktivistima Demokratske Crne Gore i da ih  je čak napao, oglasio se Radoje Marković, brat premijera Duška Markovića.Njegovo reagovanje prenosimo integralno:

“Moja porodica je ta koja doživjela neprijatnost kada su neimenovani političko-propagandni aktivisti Demokratske Crne Gore, nenajavljeni i bezobzirno, u popodnevnim satima došli na vrata naše kuće, prekidajući nas u odmoru, i tražeći od moje porodice podršku za njihovu stranku i njihovu politiku.

Kada im je moja supruga saopštila da ih ne podržavamo, i da ne želimo razgovor, uporno i bez odstupanja tražili su objašnjenja i razloge takvog našeg stava. Sve vrijeme bio sam unutra, u postelji, kao čovjek od blizu 70 godina, kojeg su trgli iz sna. Čuvši prepirku na pragu porodične kuće, ustao sam i zatražio da napuste moju kuću i moje imanje.

To je jedina istina, a sve ostalo su konstrukcije i laži sa ciljem kompromitacije partije i politike kojoj pripadam, kao i mog rođenog brata koji je premijer. Dakle, nijesam sa njima imao ni verbalni niti bilo kakav drugi sukob, već su meni i mojoj porodici od strane aktivista Demokratske Crne Gore povrijeđeni privatnost i slobode, nametanjem tuđih političkih stavova i razmišljanja”.

(Antena M)

1 komentar

  1. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com