Palestini bi značila podrška CG - Volim Podgoricu

Palestini bi značila podrška CG

Za Palestinu bilo bi značajno da bude članica u što je moguće više međunarodnih organizacija i od velikog značaja bila bi podrška Crne Gore, kazao je ambasador te zemlje Rabi Alhantouli na sastanku s potpredsjednikom Vlade Rafetom Husovićem.

Husović je kazao da saosjeća sa stanjem u kojem se nalazi narod Palestine, istakavši  da ta država mirnim, demokratskim i diplomatskim sredstvima vodi mudru politiku u cilju ostvarenja slobode za svoj narod.

„Jedini valjani način da se ostvari sloboda Palestine je put kojim ste vi odabrali da dođete do cilja, i siguran sam da će te za to u Crnoj Gori uvijek imati iskrenog partnera”, rekao je Husović

Potpredsjednik Vlade je istakao da je, pored dobrih diplomatskih odnosa, neophodno pospješiti ekonomsku i kulturnu sardnju dvije države.

“Kako bi se razmijenile informacije i iskustva treba raditi na organizaciji konferencija i skupova sa predstavnicima obje države. To bi na neki način bila priprema za potencijalnu ekonomsku saradnju”, rekao je Husović.

 (Rtcg)

1 komentar

  1. There a few intriguing points in time in this post but I do not know if every one of them center to heart. You can find some validity but I’ll take hold opinion until I explore it further. Excellent article , thanks so we want more! Combined with FeedBurner too

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com