Partizan juri crnogorskog talenta - Volim Podgoricu

Partizan juri crnogorskog talenta

Sergej Grubač (17), napadač naše omladinske selekcije, velika je želja Partizana koji želi da ga dovede već u januaru. Ipak, najveći kiparski klub, APOEL, neće ga se lako odreći.

Prema informacijama iz Beograda i sa Kipra, visoki napadač koji je ovog ljeta debitovao za seniorski tim APOEL-a na pripremama, prethodnih je mjeseci više puta praćen od strane Partizanovih skauta. Beogradski klub je spreman da pregovara sa APOELom oko obeštećenja za našeg talenta.

Koliko sina Vanje Grubača, nekada proslavljenog crnogorskog internacionalca, cijene u APOEL-u, najbolje svjedoče riječi Marija Bina, Holanđanina koji je doskora vodio prvi tim. Bin je, najavljujući Sergejev prvi nastup na pripremama, govorio o njemu kao „novom Van Bastenu”.

Sergej će već u srijedu igrati u dresu mladog tima APOEL-a u gostima Real Madridu u Ligi šampiona za mlade. Stručni štab je procijenio da za ovu priliku bude u ekipi do 19 godina, protiv jedne od najtalentovanijih ekipa Evrope u toj generaciji. Grubača će i na tom meču pratiti brojni skauti velikih evropskih klubova. Zato ne čudi žurba Partizana i želja šampiona Srbije da ga dovede što prije i priključi prvom timu.

Odluka još nije donešena, čeka se veliki klub u kojem će Sergej dobiti najbolju priliku da radi i napreduje. U međuvremenu, mladić koji je 17. rođendan proslavio krajem maja, vrijedno radi i nada se šansi za takmičarski debi u prvom timu APOEL-a, kluba u kom je ponikao.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com