Policajac prijetio i vrijeđao po nacionalnoj osnovi - Volim Podgoricu

Policajac prijetio i vrijeđao po nacionalnoj osnovi

Disciplinski tužilac Ministarstva unutrašnjih poslova pokrenuo je disciplinski postupak protiv L.J. zato što se dana 24. februara 2017. godine oko 20.30 časova, u jednom ugostiteljskom objektu, koji se nalazi u Pljevljima, na javnom mjestu, van službe prijetio i vrijeđao sugrađane po osnovu nacionalne pripadnosti, pišu Dnevne novine.

Kako se navodi u rješenju o pokretanju postupka, on se time ponašao suprotno Kodeksu policijske etike.

“On je kao gost ugostiteljskog objekta vrijeđao Š.G., upućujući joj uvredljive i prijeteće riječi, nakon čega je izašao iz objekta, otišao do svog vozila i vratio se. Time je izazvao osjećanje ugroženosti kod imenovane, zatim je oko 21.30 časova po osnovu nacionalne pripadnosti vrijeđao lice S.E. upućujući mu uvredljive i prijeteće riječi, čime je izazvao osjećanje ugroženosti kod imenovanog, čime je počinio težu povredu službene dužnosti iz Zakona o unutrašnjim poslovima (ponašanje u službi ili van službe suprotno Kodeksu policijske etike)” navodi se u rješenju o pokretanju disciplinskog postupka.

1 komentar

  1. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com