MUŠKARAC VAS JE ODBIO U KREVETU? Evo zašto se to dešava… - Volim Podgoricu

MUŠKARAC VAS JE ODBIO U KREVETU? Evo zašto se to dešava…

Suprotno opštem mišljenju da su muškarci seks mašine, i oni ponekad imaju svoje razloge kada im nije do seksa. Umjesto što se žene najčešće ljute kada budu odbijene, muškarcima je u tim situacijama najpotrebniji razgovor, kako bi im seksualni apetit ponovo porastao.

Ljekovi

Ljekovi za snižavanje krvog pritiska ili protiv depresije najčešće smanjuju seksualni nagon kod muškaraca. Ako je vaš partner konzument istih, važno je da razgovara sa ljekarom.

Iscrpljenost

Umor je jedan od najčešćih razloga koje ljudi navode kada im nije do seksa. Ako je to slučaj i u vašem krevetu, pustite svog muškarca da se odmori i naspava, a u seksu možete uživati i tokom drugih djelova dana.

Ljutnja

Vremenom se u vezi mogu skupiti problemi koje niste riješili, a koje latentno utiču na seksualni apetit kod muškaraca. Rješenje su dugi i iskreni razgovori, a nije ni loše da pokušate da tu ljutnju prenesete u spavaću sobu, piše zadovoljna.hr.

2 komentara

  1. Hi, Neat post. There’s a problem together with your web site in web explorer, might test this… IE nonetheless is the marketplace leader and a good component to other folks will leave out your magnificent writing because of this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com