U Službi zaštite prezentovane najnovije tehnologije u oblasti gašenja požara - Volim Podgoricu

U Službi zaštite prezentovane najnovije tehnologije u oblasti gašenja požara

U prostorijama Službe zaštite Glavnog grada pred brojnim zvanicama i građanima, u organizaciji Službe zaštite i predstavnika kompanije Ljetopis u Crnoj Gori, održana je prezentacija proizvoda čuvenog proizvođača Rossenbauera.

Posjetioci su imali priliku da vide i isprobaju najnovije proizvode ovog renomiranog proizvođača i upoznaju se sa najnovijim dostignućima i tehnologijama iz ove oblasti.

Posebnu pažnju privukla su savremena vatrogasna vozila i oprema za spasavnje iz saobraćajnih nezgoda, pa su instruktori na ovim štandovima bili veoma zauzeti detaljnim prezentovanjem.

Posjetioci su na današnjoj prezentaciji imali priliku da se upoznaju specijalno vozilo auto-ljestva najsavremenijeg tipa, pa su mnogi iskoristili priliku da se pomoću savremene hidraulike “evakuišu” na visinu od 32 metra.

Osim ovog, mogla se vidjeti i savremena oprema za ličnu zaštitu vatrogasaca, oprema za rasvjetu i savremene pumpe za crpljenje vode u poplavama.

Poseban događaj biće organizovan večeras u 20.00 časova na Trgu Nezavisnosti, gdje će svi zainteresovani građani moći da vide najzanimljiviju opremu među kojom i specijalno vozilo auto-ljestva za evakuaciju i gašenje na visinama do 32 metra.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com