UŽASAVAJUĆE: Članovi benda grupno silovali djevojku nakon koncerta! - Volim Podgoricu

UŽASAVAJUĆE: Članovi benda grupno silovali djevojku nakon koncerta!

Članovi poljskog metal benda “Decapitated” su uhapšeni u Kaliforniji posle jednog nastupa, jer su optuženi za grupno silovanje djevojke u svom autobusu koji koriste kako bi putovali na zakazane svirke.

Naime, djevojka, koja je željela da ostane anonimna, je za poljske medije izjavila kako su je članovi benda silovali u kupatilu njihovog autobusa kojim putuju na zakazane nastupe, a da se to desilo 31. avgusta ove godine u gradu Spoken u državi Vašington u SAD.

Devojka je ispričala tamošnjoj policiji da je sa drugaricom željela da se fotografiše sa bubnjarom iz benda. Nakon kratkog razgovora članovi benda su ih pozvali na privatnu zabavu i piće u njihovom autobusu.

Ubrzo je zabava postala neprijatna kad je jedan od članova benda krenuo da nasrće na jednu od djevojaka.

– Krenuli su da pričaju na poljskom i ništa ih nismo razumjele. Svojoj prijateljici sam dala znak da krenemo čim završim sa toaletom – ispričala je navodna žrtva.

Za njom je u kupatilo došao pjevač grupe, Pjotrovski i počeo da je ljubi. Ona se opirala, a on joj je rekao: “Tvoja drugarica je otišla. Ostavila te je. Treba malo da se zabaviš”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com