Policija pretresla kuću, a zatim uhapsila Podgoričanina - Volim Podgoricu

Policija pretresla kuću, a zatim uhapsila Podgoričanina

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja izvršili pretres kuće i drugih prostorija u Kučkim koritima i tom prilikom lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su, 13.09.2017. godine, postupajući po operativnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Podgorici, izvršili pretres kuće i drugih prostorija, u mjestu Kučka korita, koje koristi G.V. (57) iz Podgorice, Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli automatsku pušku M70 kalibra 7,62mm i 10 komada municije za ovu pušku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja, kazali su iz UP.

2 komentara

  1. You truly ensure it is appear really easy along with your presentation however i find this kind of matter to become really something which I believe I’d never realize. It seems too complex and extremely great for me. My partner and i’m looking ahead on your own next publish, My partner and i?|lmost all make an effort to get the cling of it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com