Predsjedništvo DPS: Sigurna pobjeda na predstojećim izborima - Volim Podgoricu

Predsjedništvo DPS: Sigurna pobjeda na predstojećim izborima

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore, na sinoć održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, analiziralo je dosadašnji tok aktivnosti u susret lokalnim izborima u opštinama Mojkovac, Petnjica, Ulcinj, Tuzi i prijestonici Cetinje i izrazilo zadovoljstvo zbog, kako su kazali, konstantne rastuće podrške koju građani pružaju toj partiji.

“Partijska mreža aktivista DPS-a dobila je punu podršku Predsjedništva da do lokalnih izbora nastavi rad jednakim tempom i entuzijazmom, što garantuje još jednu sigurnu i ubjedljivu pobjedu DPS-a”, ističu u partiji.

Predsjedništvo je podržalo Vladu Crne Gore u svim aktivnostima koje se odnose na dalji napredak u procesu nastavka ekonomskog razvoja, fiskalne konsolidacije i realizacije kapitalnih investicionih projekata u svim oblastima, jer svi relevatni parametri govore o tome da Crna Gora bilježi konstantan i stabilan rast.

Predsjedništvo DPS je odlučilo da naredna sjednica Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa bude održana u drugoj polovini oktobra.

www.cdm.me

1 komentar

  1. Na kojim su ovi drogama? Znam za mila, al ovi ostali su sumljivi! Ili posle ovog sastanka idu u neku Masonsku Lozu, pa prinose zrtve palim andjelima… Sve mi vise lice na klasicnu sektu!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com