KAPITEN ZOVE: Varvari su POKRETAČKA SNAGA Budućnosti, treba nam podrška! - Volim Podgoricu

KAPITEN ZOVE: Varvari su POKRETAČKA SNAGA Budućnosti, treba nam podrška!

Budućnost u 7. kolu Telekom 1. CFL dočekuje Petrovac (subota, 18 sati), a prvi put ove sezone, ne računajući meč sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kapije stadiona pod Goricom biće otvorene za navijače.

Podgoričani su, naime, “odležali” kaznu od šest domaćih mečeva bez prisustva publike, u kojima su ostvarili svih šest pobjeda, i to bez primljenog gola!

“Znači nam povratak navijača, njihova podrška nam uvijek znači, tako da će nam i sjutra biti od pomoći. U utakmicu ulazimo kao favoriti, rani gol bi nam pomogao da lakše privedemo utakmicu kraju. Istina je da imamo dobar bilans pred praznim stadionom, ali fudbal se igra zbog navijača i drago mi je što će ponovo moći na stadion”, kazao je kapiten “plavih” Momčilo Raspopović.

Budućnost, koja je druga na tabeli sa bodom manje od Sutjeske, apsolutni je favorit protiv posljednjeplasiranog Petrovca, ekipe koja stiže u Podgoricu sa pet uzastopnih poraza.

“Prije svega, koristim priliku da pozovom publiku da dođe na utakmicu i podrži nas u nastavku pobjedničke serije. Varvari su pokretačka snaga Budućnosti i zaslužuju poštovanje, fudbal se igra zbog njih i očekujem da nam pomognu na svakoj utakmici. Vjerujem da ćemo im zalaganjem i dobrim rezultatima vratiti na pravi način”, kazao je trener Budućnosti Dragan Kažić, a prenosi sajt Budućnosti.

To što su Petrovčani posljednji, i što su u očajnoj seriji, neće uspavati igrače Budućnosti, tvrdi njihov trener.

“Očekujem zatvorenu igru protivnika, rani gol bi nam pomogao da razbijemo bunker. Međutim, i ako do toga ne dođe, bićemo koncentrisani i smireni. Protivnici nam do sada na našem terenu nisu ozbiljnije zaprijetili, imamo maksimalan učinak, to je nešto što mene kao trenera čini zadovoljnim. Momci odlično treniraju i odgovorno pristupaju svojim obavezama. Na nama je za zadržimo fokus i nastavimo u tom ritmu”, istakao je Kažić.

Izvor:Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com