OPREZ! Ovo su NAJOPASNIJI i NAJZLOBNIJI horoskopski znakovi! - Volim Podgoricu

OPREZ! Ovo su NAJOPASNIJI i NAJZLOBNIJI horoskopski znakovi!

Horoskop i zodijački znak kome pripadate može mnogo da kaže o vašem karakteru, izgledu, vrlinama, manama… Ali, postoji i horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvijezdama…

Ovan

Ovnovi misle da su baš uvijek u pravu i ne vole da slušaju druge niti druga mišljenja. Čim neko drugi počne nešto da priča, oni gube interes za razgovorom.

Bik

Mnogi Bikovi odgovaraju sljedećim karakteristikama – bahati, tvrdoglavi, a u želji za uspjehom gaze sve pred sobom.

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni dvostrukoj igri, iako to nikada ne biste rekli na prvu. Takođe, oni dugo pamte kada im se neko zamjeri i skloni su osveti.

Lav

Lavovi su po prirodi samopouzdani i vole da se svijet vrti oko njih. Kada shvate da to ne ide tako, postaju neugodni. Drugim riječima, oni se najviše dive sami sebi.

Vaga

To su ljudi koji su često površni    i opsjednuti izgledom.

Škorpija

Škorpije se smatraju najbahatijim horoskopskim znakom, a znaju biti i vrlo nemilosrdni kada se okome na nekoga, a teško i prelaze preko toga.

Jarac

Ako imate posla s Jarcem, vrlo vjerovatno da imate posla s prilično hladnom osobom koja sve voli da ima pod kontrolom. S njim rijetko kad znate na čemu ste, ali čast izuzecima.

Ribe

Ribe nisu zle, ali znaju da budu neprijatne kada nešto nije po njihovom i često znaju biti pasivno-agresivne.

2 komentara

  1. I think this is among the most vital info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com