Ove tri djevojke su zvjerski ubijene u isto vrijeme, a ubistva povezuje još jedan detalj - Volim Podgoricu

Ove tri djevojke su zvjerski ubijene u isto vrijeme, a ubistva povezuje još jedan detalj

Ove tri djevojke ubijene su zvjerski a sva tri zločina povezuje jedan detalj – sve tri su otišle na trčanje i više se nisu vratile.

Dvije mlade žene – Karolin Gruber i Vanesa Markot, ubijene su na gotovo identičan način kao i pjevačica Jelena Marjanović, otprilike u isto vrijeme prošle godine.

Karolin Gruber (27) iz Njemačke nestala je u novembru prošle godine. Otišla je na trčanje, a kako se nije vratila tražili su je policajci, vatrogasci, dobrovoljci. Pronađena je mrtva na kraju šume.

Isušeno je i jezero. Obdukcija je pokazala da je ubijena i silovana.

Pronađena je kod mesta Endingen u njemačkoj pokrajini Baden Vurtemberg. Mrtvo tijelo našli su na kraju šume, piše Bild.

Kobnog dana bila je sama kod kuće. Otišla je na trčanje uprkos lošem vremenu. Kod sebe je imala mobilni, ali nisu uspjeli da je lociraju.

Foto: Polizei

Prema poslednjem pisanju nemačkih medija, istražitelji su otkrili da je Karolin nasumična žrtva jer nije bila posebno izabrana od strane navodnog učinitelja zbog seksualnog prekršaja.

Osumnjičeni je uhapšen početkom juna na svom radnom mjestu u južnom Badenu, ali nije poznato i da li je optužen. On nema kriminalni dosije i nije se opirao hapšenju.

Menadžerka Gugla Vanesa Markot (27) pronađena je mrtva prošle godine u stravičnom stanju nakon nestanka. Ona je krenula na trčanje po šumi u blizini kuće njene majke i od tog trenutka joj se izgubio svaki trag. Baš kao i Vanesa, Jelena Marjanović je ubijena dok je bila na trčanju na nasipu, što je mnoge podsjetilo upravo na ovaj zločin.

Foto: Instagram/ v_marcotte, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Njeno tijelo je pronađeno nago i spaljeno u šumskom području Masačusetsa. Detektivi istražuju mogućnost da je djevojka bila seksualno zlostavljana prije nego što je ubijena i zapaljena.

Za njeno ubistvo optužen je Anđelo Kolon Ortiz iz Vorkestera. Njemu se sudi od avgusta mjeseca za težak napad sa pokušajem silovanja i ubistvo, prenosi masslive.com.

DNK uzet sa obraza Kolon Ortiza poklopio se sa DNK uzete sa Markotine ruke tokom obdukcije.

(Izvor: Telegraf.rs)

2 komentara

  1. There are a couple of interesting points over time here but I don’t know if I see every one of them center to heart. There’s some validity but Let me take hold opinion until I take a look at it further. Excellent post , thanks and now we want much more! Added onto FeedBurner also

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com