PAVLOVIĆ NAKON PRIVOĐENJA: Šokirana sam, moj jedini grijeh je rad u kancelariji PZP-a - Volim Podgoricu

PAVLOVIĆ NAKON PRIVOĐENJA: Šokirana sam, moj jedini grijeh je rad u kancelariji PZP-a

Nakon današnjeg hapšenja, Iva Pavlović kazala je novinarima na pres konferenciji da je šokirana, te da je njen jedini grijeh što je radila nekoliko godina u kancelariji PZP-a.

 “Ponosna sam na to što sam bila dio DF-a, što sam bila saborac hrabrim, časnim i poštenim ljudima. Ja sam se cijelog svog života borila za Crnu Goru. Danas sam se osjećala poraženo kada su me kao kriminalca uveli u salu tužiteljke. Vidjela sam i tendenciozne napise na portalima, jer lisice mi nijesu stavili samo su me saslušali. Kako će to imati uticaj na moj dalji poslovni angažman to ćemo vidjeti. Šokirana sam”, kazala je Pavlović.

“Ovo je neka vrsta specijalnog rata. Da li je neko procijenio da sam ja ta koju treba pikirati, lomiti…mislim da su se prevarili jer ono što koristim u svojoj odbrani je samo istina. Mislim da je jedini grijeh činjenica da sam radila četiri godine u kancelariji PZP-a. Ponosim se tim i nemam čega da se stidim, jer je sve bilo časno, moje plate su isplaćivane isključivo preko računa”, poručila je Pavlović.

Branilac Ive Pavlović, advokat Dražen Medojević kaže da je ovo opasna i surovo praksa Tužilaštva.

“Kao njen advokat nijesam ni pomislio da ona može biti privedena. Ide se putem koji je u suprotnosti sa ozbiljnim demokratskim  zemljama. Moj utisak je da je ona uhapšena jer je bila zaposlena u DF-u”, kazao je Medojević.

“Iznenadilo me i privođenje, ali i nezadržavanje jer sam očekivao zadržavanje, razum je preovladao”, kazao je Medojević.

Marina Joćić je na pres konferenciji kazala da se progon DF-a nastavlja se hapšenjem kolega iz PZP-a.

“Ovo je vid represije zbog kojeg smo zabrinuti, jer ovo  Crnu Goru ne vodi u dobrom pravcu. Ovo je neviđen progon u Crnoj Gori, ovoga nema nigdje u Evropi, ovo se jedino može vidjeti u Turskoj. Nećemo gledati da nam hapse djecu, žene nijesu zaslužile ovo”, poručila je  Jočić.

Podsjetimo, Iva Pavlović, Luka Radunović i Petar Drašković uhapšeni su danas zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koju je navodno formirao lider pokreta za promjene Nebojša Medojević i biznismen Momir Nikolić, potvrđeno je Anteni M iz DF-a.

Ta grupa se sumnjiči da je prala nezakonito stečen novac.

Pavlović je saslušana u Tužilaštvu, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com