Policija će odlučiti kome idu tri boda - Volim Podgoricu

Policija će odlučiti kome idu tri boda

Čelnici fudbalskog kluba Otrant- Olympic iz Ulcinja najavili su da će podnijeti krivičnu prijavu protiv fudbalskih sudija Dalibora Vujisića i Srđana Jovanovića.

“Vijestima” su saopštili da će, zbog sumnje da su “sudili po direktivi” na utakmici tog kluba i FK Lovćen sa Cetinja, sudijski par prijaviti Odjeljenju za suzbijanje organizovanog kriminala.

Oni optužuju glavnog sudiju Vujisića i njegovog pomoćnika Jovanovića, da su odlukama direktno uticali na krajnji rezultat meča, koji su Ulcinjani izgubili na svom terenu rezultatom 0:1.

“Bilo je mnogo utakmica u kojima smo sudijski ponižavani, ali je u meču protiv FK Lovćen suđenje bilo po zadatku. Zbog toga, razmišljamo koja je svrha daljeg ostanka u ligi”, saopštili su čelnici kluba, koji su najavili i da će podnijeti žalbu Komisiji za suđenje Fudbalskog saveza Crne Gore.

Istakli su da će uprava kluba zasjedati svakog dana.

“Jasno nam je da, ne samo na ovoj utakmici već na svim mečevima u ovoj sezoni, plaćamo ceh rezultata iz prethodne godine, koji bodu oči mnogima. Naša uprava zasjedaće svakog dana, a kako sada stvari stoje upitno je dalje takmičenje našeg kluba”.

“Vijestima” su saopštili da utakmice “igraju pošteno na zelenom terenu i da ih ne zanimaju igre ispod stola”.

“Svaki bod osvojili smo pošteno – borbom i zalaganjem naših igrača. Nećemo dozvoliti da naš klub upadne u šake nečasnih radnji. Ovaj sudijski zločin odavno nije viđen na ligaškim terenima. Nama nije bilo dozvoljeno da igramo, štaviše, bili smo oštećeni u tendencioznim i bezobraznim odlukama glavnog sudije Vujisića i njegovog pomoćnika Jovanovića. Za to postoje dokazi i video snimak”, kazali su iz ulcinjskog kluba.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com