Akademija Zoran i Crna Gora na krovu svijeta - Volim Podgoricu

Akademija Zoran i Crna Gora na krovu svijeta  

Tek završeno Svjetsko prvenstvo za frizere u Parizu, biće upamćeno po trijumfalnom učešću crnogorske reprezentacije u nekoliko kategorija i nevjerovatnom priznanju za Zorana Vukčevića i njegove saradnike. Frizerska Akademija Zoran proglašena je za najbolju na svijetu, a naš proslavljeni frizer naimenovan je za svjetskog ambasadora struke. O kakvom je priznanju riječ dovoljno govore riječi Vukčevića za Dnevne novine. Svjetski ambasador frizera ističe da nagrada prevazilazi okvire Crne Gore i Balkana, ujedno zaokružuje rad Akademije i predstavlja omaž svima koji su je pohađali.

NAJBOLJA REKLAMA ZA CRNU GORU

“Prijatno sam iznenađen priznanjem. Biti ambasador Svjetske frizerske organizacije je zaista veliki uspjeh, ne samo za Crnu Goru već i za čitav Balkan. Riječ je o najelitnijem takmičenju na svijetu i ovo je najveći uspjeh u karijeri, zaokružuje čitav rad. Svjetski poznati frizeri prilazili su nam na aerodromu kako bismo se fotografisali… Ipak, nije ovo samo moje priznanje to je nagrada za moju familiju, Karla Zagorca u Beogradu, Alena Demirovića u Sarajevu… Svuda po svijetu su moji studenti, đaci, uspješni ljudi, svi su ponikli iz moje škole. Na svim poljima smo uspješni. To je najbolja moguća reklama za Crnu Goru”, ponosno će Vukčević, uz podsjećanje da su u Parizu naši takmičari zabilježili veličanstven uspjeh, koji će “teško ko ponoviti”.

A čime se to mogu podičiti naši u konkurenciji preko 1.500 takmičara iz više od 50 zemalja svijeta…

SVI REPREZENTATIVCI SU NAGRAĐENI – BRILJANTNO

“Briljirali su. Svi reprezentativci su nagrađeni, što je svojevrstan kuriozitet na najvećim svjetskim smotrama frizera. Prvog dana, Zorana Vukčević popela se na postolje u kategoriji punđa za mlade osvojila je 2. mjesto. Drugog dana, muški juniori: Luka Bulatović, Filip Milošević i Miloš Živković osvojili su 5. mjesto, kao i ekipa seniorskog tima: Danica Petrović, Ilija Ljumović i Veljo Stevanović u muškim disciplinama. Uzdanica Eldin Krivošić, u kategoriji ženska frizura fantazi uspio je da donese zemlji zlatnu medalju. Za vrijeme kongresa, naši članovi žirija Dragan Marović i Rašid Brzać dobili su priznanje za izuzetan doprinos struci”, sumirao je rezultate Vukčević.

“Ovim smo povratili primat i potvrdili da smo, što se regiona tiče, najbolja reprezentacija i da se nas rad izuzetno vrednuje na svjetskom nivou”, srećan je Vukčević.

Veliku zahvalnost naš tim duguje i trenerima Isidori Radić, Milošu Koborskom i Draganu Andrejiću iz Beograda.

“Predanim i požrtvovanim radom, doprinijeli su našem uspjehu. Posebnu zahvalnost dugujemo Mirsanu Agiću iz Pariza, našem sponzoru i članu žirija, koji je sve vrijeme bio na usluzi timu”, zaključuje Vukčević.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com