RACIJA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU: Pronađen pištolj, uhapšena jedna osoba - Volim Podgoricu

RACIJA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU: Pronađen pištolj, uhapšena jedna osoba

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, u sadejstvu sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, shodno planskim aktivnostima operativnog štaba „Boka“, koji su formirali Uprava policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost za regiju Boke Kotorske, izvršili  kontrolu više ugostiteljskih objekata na području Opštine Tivat, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici OB Tivat i pripadnici SAJ-a su, 19.09.2017. godine izvršili kontolu više ugostiteljskih objekata. Kontrolom objekta brze hrane „Gvardijera“  u naselju Župa, policijski službenici su kontolisali M.V. (37) iz Berana sa boravkom u Tivtu. Tom prilikom je pronađen i oduzet pištolj marke „CZ“ M-76, kalibra 7,65mm sa tri metka u okviru pištolja. U istom ugostiteljskom objektu policijski službenici su kod G.B. (27) iz Tivta pronašli elektro šoker.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oduzeto oružje i municija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centaru.

Preduzimajući aktivnosti pojačane kontrole, policijski službenici su u ugostiteljskom objektu „Luna“ u naselju Mažina, su zatekli E.M. (56), državljanina Bosne i Hercegovine, bez uredne prijave boravka. Nakon kriminalističke obrade E.M. je predat službenicima Sektora granične policije na dalju nadležnost.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com