Nadal: Mogu prestići Federera u Grend slem titulama - Volim Podgoricu

Nadal: Mogu prestići Federera u Grend slem titulama

Rafael Nadal smatra da može da prestigne Rodžera Federera po broju Grend slem titula.

Španac je trijumfom na US Openu stigao do šesnaeste krune na velikim turnirima, dok Federer ima tri više.

“Moguće je, ali veoma teško. Velika je razlika između priče o tome i učinjenog. Niko mi ne garantuje da ću igrati do 36. godine. Igraću dok mi tijelo i um dozvole. Nisam uplašen ili zabrinut zbog penzije. Srećan sam i bez tenisa, ali teško je u drugim stvarima pronaći adrenalin koji donosi sport”, rekao je Nadal.

Španac je blizu toga da godinu završi na prvom mjestu na ATP listi, ima 1.960 bodova više od Federera, navodi B92.

“Broj 1 na kraju godine mi nije bio jedan od ciljeva na početku sezone. Naravno, mnogo je bolje biti prvi nego treći, ali moj prioritet je samo da budem srećan, a da bih bio srećan moram da osjetim da sam konkurentan, a da bih bio konkurentan moram biti zdrav. Nemam poseban osećaj zbog broja 1, ali je to nagrada za ono što sam radio. Ključna stvar ove godine je da se ne povrijedim, osvajanje titula i borba za sve”, dodao je Španac.

Sljedeći cilj mu je Završni masters, koji nikad u karijeri nije osvojio. “World Tour Finals” je na programu 12-19. novembra u Londonu u O2 Areni.

Vijesti

2 komentara

  1. What your stating is absolutely correct. I know that everyone have to say the identical matter, but I just believe that you place it in a way that everyone can understand. I also love the photographs you put in the following. They match so effectively with what youre attempting to say. Im confident youll get to so many individuals with what youve acquired to say.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com