Nožem napao tri žene: Iskolačio je oči, psovao nas i govorio da ga boli k***c što putujemo na sastanak… - Volim Podgoricu

Nožem napao tri žene: Iskolačio je oči, psovao nas i govorio  da ga boli k***c  što  putujemo na sastanak…

Beograđanin Aleksa Brdarević osumnjičen je za napad na direktoricu vrtića u Bijelom Polju i Mojkovcu – Idu Ćetković, Dubravku Drobnjak i Slavicu Pantović, 2. avgusta na magistalnom putu Kolašin – Podgorica.

Toga dvadesetpetogodišnjaka Osnovno državno tužilaštvo tereti za ugožavanje sigurnosti.

“Uz pomoć kolega iz Srbije i Interpola lice je identifikovano, a  sve na osnovu informacija sa srpkog graničnog prelaza, prilikom odlaska i povratka s mora A.B. Pomogle su i informacije jedne od oštećenih”, rekli su u policiji.

Prema izjavama oštećenih, Brdarević im je na prevoju Crkvine prepriječio put vozilom, a potom im prijetio nožem.

Novodno, upravljao je “fordom” sive boje, beogradskih registarskih oznaka (973-GK)…

Rekle su i da ih je prije zaustavljanja ometao tokom vožnje ka Podgorici –  nekoliko puta preticao je na punoj liniji, ugrožavajući i njih i ostale učesnike u saobraćaju.

Tvrde da je taj Beograđanin najprije izašao iz vozila, grubo ih vrijeđao pa vitlao nožem…

Potom je razrezao jednu prednju gumu njihovog  vozila, ušao u svoj automobil i nastavio put ka Podgorici.

“Vidjela sam kada je rasklopio nož, koji je prethodno izvadio iz korica i krenuo ka nama. Dok je prilazio vozilu refleksno sam ga odgurnula vratima i pomjerio se korak nazad, nakon čega se zaletio i iscijepao mi prednju gumu. Iskolačio je oči, psovao nas i govorio  da ga ‘boli k***c  što  putujemo na sastanak u Ministarstvo prosvjete’. Rekao nam je da ide  da uživa na moru”, ispričala je nakon incidenta Pantovićeva.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com