Kalezić o Prajdu: Izostala je podrška crnogorske Vlade - Volim Podgoricu

Kalezić o Prajdu: Izostala je podrška crnogorske Vlade

Crna Gora ide nazad kada je riječ o političkoj podršci poštovanju ljudskih prava, što je zabrinjavajuće, ocijenio je predsjednik Organizacionog odbora petog Montenegro prajda, Danijel Kalezić.

PODGORICA: Zakasnili na vjenčanje zbog Prajda

Podgorica: Završena peta Povorka ponosa, nije bilo incidenata (FOTO)

ORGANIZATORI: Mi smo primjer čojstva Marka Miljanova

Peta Povorka ponosa “Montenegro Prajd 2017”. održana je juče u Podgorici, pod motom “Čojstvom protiv nasilja”, a nije bio prisutan niko od članova i članica Vlade.

“Izostanak podrške ljudskim pravima LGBTIQ osoba u borbi protiv nasilja nad više društvenih grupa indikator je o tome kolika je iskrena podrška članova Vlade ovom važnom društvenom pitanju”, istakao je Kalezić u reagovanju.

To je, kako smatra, posebno bitno “jer je ovo prvi Prajd koji se dogodio tokom mandata ovog sastava Vlade”.

“Nažalost, zvaničnici Crne Gore, koji su glasno govorili o sebi, kao liderima u regionu kada su ljudska prava u pitanju, nisu slijedili primjer svojih kolega iz Srbije u kojoj je na Beograd Prajdu prije sedmicu dana bila prisutna premijerka i dva ministra”, rekao je Kalezić.

Vijesti

1 komentar

  1. Vidjite mu facu, kao da upravo sad dozivljava emotivnu prisnost sa svojim partnerom.. Mozda dozivljava orgazam dok ovo nama prica, i dok ga novinari snimaju.. Nije ni sanjao da ce zbog svog muzeljubnistva, postati javna licnost, izlaziti po novina, da ce mozi da seta ulicama i da svojim smradom i nemoralom prlja nase Svete Pravoslavne ulice, krvlju predaka zalivene.. Ali i to docekasmo. Pederi uzivajte u svojih 5 minuta, jer vam nece dugo trajati. Porodicna Crna Gora ce pobjediti i vasu posast i ludilo! Vratice Se ponos u Crnogorskee Domove, kad vas bagru maknemo sa ulica, i iz bukvara… I kad prestanete da sirite hepatitis i hiv viruse vasim nemoralom ui bludom, o jadnici! Pokajte se jer Blizu je Carstvo Gospodnje!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com