Podgoričanin nožem ubo sugrađanina - Volim Podgoricu

Podgoričanin nožem ubo sugrađanina

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

 

Naime, službenici CB Podgorica su, 24.09.2017. godine rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i lišili slobode lice za koje je sumnja da je počinilo ovo krivično djelo. Oko 14,45 časova, u marketu Aroma u ulici Svetozara Markovića, nakon kraće verbalne rasprave između B.M. (23) iz Podgorice i D.B. (27) iz Podgorice došlo je do fizičkog obračuna, i tom prilikom B.M. je, kako se sumnja, nožem na rasklapanje zadao ubod D.B. u predjelu grudnog koša.

 

Postupajući po prijavi, službenici CB Podgorice su blokirali šire lice mjesta i ubrzo nako toga su lišili slobode B.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

 

D.B. je pružena medicinska pomoć i prema informacijama kojima rasoplažemo nije životno ugrožen.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com