Mandić: Pobijedila je ljudskost, hitno osloboditi Čađenovića - Volim Podgoricu

Mandić: Pobijedila je ljudskost, hitno osloboditi Čađenovića

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić pozvao je državne organe da hitno iz pritvora oslobode Mihaila Čađenovića.

Miroje Jovanović advokat Čađenovića kazao je juče da je Ustavni sud na usvojio ustavne žalbe i utvrdio da je Čađenović potpuno nelegalno u pritvoru.

„Mihailo Čađenović je jedan veliki čovjek i on je primjer kako čovjek treba da se ponaša. Pobijedila je ljudskost i ono što je nekad krasilo Crnu Goru i ovo je jedan od prelomnih momenata u obnovi Crne Gore. Zahvalio bih se čitavom bratstvu Čađenović koje je stalo uz Mihaila, a oni iz tog bratstva koji su radili protiv njega dobiće onu mjeru koju zaslužuju“, rekao je Mandić.

On je istakao da će do kraja procesa raskrinkati i motive koji stoje iza ovoga procesa.

„Ovo je montirani politički proces gdje se bez i jednog dokaza glavni Specijalni tužilac želi da se obračuna sa nevinim ljudima u ovoj zemlji. Taj prokleti novac je bio glavni razlog zbog kojega su posrnuli Milivoje Katnić i tužilac Saša Čađenović“, rekao je Mandić.

Lider DNP-a Milan Knežević je čestito Mihalu Čađenoviću odluku Ustavnog suda i nazvao ga je „junakom našeg doba“.

„Vidjeli ste da je Katnić kada je razobličen i razotkriven, izašao sa teorijom o pranju novca, nekih 17 miliona dolara i privodeći naše funkcionere pokušava da poveže sa krakom državnog udara. To sve radi jer je njegova optužnica razbijena u paramparčad. Jedini koji su imali koristi od ovoga procesa su Katnić i Čađenović“, rekao je Knežević

Lider DNP-a je pozvao specijalni policijski tim da ispita navode o tome, kako je kazao, da su se tužioci Milivoje Katnić i Saša Čađenović okoristili od „afere državni udar“.

Lider PzP-a Nebojša Medojević čestito je porodici Čađenović na „pobjedi“.

„Samo moram da naglasim na nedostatak empatije ostatka opozicije, NVO sektora. Mi smo sami juče izborili jednu prvu značajniju pobjedu protiv ovog sistema“, rekao je Meodjević.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com