POLICIJA IZVRŠILA PRETRES KUĆE: Pronašli dvije puške i pištolj u ilegalnom posjedu - Volim Podgoricu

POLICIJA IZVRŠILA PRETRES KUĆE: Pronašli dvije puške i pištolj u ilegalnom posjedu

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja protiv jednog lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počiniio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Naime, službenici CB Bar su, postupajući na osnovu operativnih podataka, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres kuće i drugih prostorije koje koristi B.P. (63) iz Virpazara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pušku marke „Winchester“, pušku marke  M48, pištolj marke M57 kalibra 7,62 mm sa okvirom u kojem se nalazilo devet komada municije, tri štapina eksploziva i 145 komada municije raznog kalibra, u ilegalnom posjedu.

Pronađeno i oduzeto oružje će bitu upućeno u Forenzički centar radi vještečenja.

O događaju je obaviješte državni tužilac u ODT u Baru, koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupkui zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kazali su iz UP.

Volim Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com