BRUTALAN ODGOVOR GOCE TRŽAN: Pogledajte kako se obratila ženi koja je napravila neoprostivu grešku - Volim Podgoricu

BRUTALAN ODGOVOR GOCE TRŽAN: Pogledajte kako se obratila ženi koja je napravila neoprostivu grešku

Goca Tržan je iskoristila društvene mreže da se javno obrati ženi koja je negativno prokomentarisala sliku njenog supruga Raše i ćerke Lene na Instagramu.

“Lako je kititi se tuđim perjem. Budi frajer pa napravi dijete”, napisala je izvjesna Maja, a dobro je poznato da Goca i njen muž godinama pokušavaju da dobiju dijete.

“Dugo nisam vidjela bijedniji, primitivniji, maliciozniji (ako uopšte znaš šta to znači) komentar od ovog tvog. Bravo! Pobijedila si. Vjerovatno ni u čemu drugom u životu nisi pobijedila, ali evo sad jesi. Pa makar i u primitivizmu. Sram te bilo. Ne diraj nikome u djecu, rođenu ili nerođenu. I nemoj da sebi slučajno daš za pravo da bilo kad komentarišeš nečiju sposobnost ili nesposobnost da pravi djecu, ima muškaraca koji bi mogli ozbiljno da ti se u*eru u život zbog toga. Nazad u rupu iz koje si izmiljela”, napisala je Goca na svom Instagramu i dodala:

“Divna žena sa predivnim stavom. Koliko možeš biti nakaza od nula do ovog komentara? Još jednom, Majo, sram te bilo”.

1 komentar

  1. I discovered your blog site on the internet and appearance a few of your early posts. Keep in the excellent operate. I just now extra your Rss to my MSN News Reader. Seeking toward reading a lot more from you at a later time!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com