Bošković: Đukanović je autoritet broj jedan na političkoj sceni CG - Volim Podgoricu

Bošković: Đukanović je autoritet broj jedan na političkoj sceni CG     

Lider DPS-a Milo Đukanović je autoritet broj jedan na našoj političkoj sceni i upravo njega bi ministar odbrane Predrag Bošković volio da vidi kao narednog predsjednika države.

 

Crnu Goru ubrzo očekuju predsjednički izbori. Lider DPS-a Milo Đukanović je ranije kazao da će njihov kandidat biti poznat za manje od dva mjeseca.

“DPS ima dovoljno kandidata koji mogu izaći bilo kom kandidatu opozicije. Što se mene tiče, iz punih usta mogu reći da je Đukanović autoritet broj jedan na našoj političkoj sceni”, istakao je Bošković u emisiji “Načisto” na TV Vijesti.

Ipak, ističe, odluka o njegovoj kandidaturi zavisiće i od Đukanovićeve procjene i želje.

A to što su predstavnici građanske opozicije danas saopštili da će nastaviti sa bojkotom Parlamenta do ispunjenja dobro poznatih uslova opozicije-novi izbori, uslovi i termin za njihovo održavanje, Bošković jasno poručuje-vanrednih izbora nema.

“Izbori će biti 2020. godine. Smatramo da su institucije sistema jedino mjesto gdje se dijalog može voditi i ovu priliku koristim da pozovem opoziciju da se vrati u parlament, da tu nastavimo i otvorimo razne teme. DPS je uvjek za razgovor, nikad nije bio isključiv”, poručio je Bošković.

www.cdm.me

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com