DETALJAN HOROSKOP ZA OKTOBAR: Bikovi će upoznati nove ljude, Rakovi težak period na poslovnom planu za vas! - Volim Podgoricu

DETALJAN HOROSKOP ZA OKTOBAR: Bikovi će upoznati nove ljude, Rakovi težak period na poslovnom planu za vas!

U nastavku saznajte šta vam zvijezde spremaju za oktobar mjesec.

 Ovan

Kada je ljubav u pitanju mjesec oktobar je i više nego povoljan, kako za zauzete, tako i za one koji su sami. Ako ste u vezi oktobar mjesec je odličan period da razgovarate sa partnerom i svemu što vas muči. Poboljšanje u komunikaciji će biti vidno, pa iskoristite priliku da otvoreno pričate o svemu. U oktobru ćete moći realno da sagledate sve aspekte trenutnih problema i nedoumica i riješite ih na najbolji mogući način. Moguće je da ćete poželjeti određene promjene u odnosu sa partnerom – početak zajedničkog života, zajedničko putovanje ili tome slično. Oktobar mjesec će biti povoljan i za slobodne Ovnove jer će se konačno stvoriti prilika da upoznate zanimljivu osobu. Ali budite obazrivi i ne dozvolite da vas osjećanja ponesu – ostanite realni.

Što se tiče sfere posla oktobar mesec donosi poboljšanje u finansijskom smislu pa možete već početi da razmišljate u šta ćete taj novac uložiti. Zvijezde svakako preporučuju da novac investirate u dalji razvoj posla. Takođe, u oktobru vas čeka puno pozitivnih poslovnih razgovora – što u svrhe razvoja postojećih što u svrhe pronalaska novih poslovnih prilika. Iskoristite ovaj pozitivan period na najbolji način kada je posao u pitanju.

Oktobar mjesec će za Ovnove biti prosperitetan na svim poljima, pa tako i na polju zdravlja. Osjećaćete se odlično, imaćete puno energije i željećete da je usmjerite na porodicu i prijatelje.

Bik
Kada je ljubavni život u pitanju mjesec oktobar će za vas donijeti dosta izazova. Bićete pretjerano osjetljivi i gotovo sve što vam partner kaže shvataćete lično. Pokušajte da se izdignete iznad toga i sa partnerom uspostavite normalnu komunikaciju. Trudite se da pravite kompromise i ne insistirajte da sve bude po vašem. Neophodno je da promijenite rutinu – kako na poslovnom tako i na privatnom planu i napravite funkcionalan sistem.

Za slobodne Bikove oktobar će biti mjesec ispunjen druženjima i nekim novim ljudima. Postoje velike šanse da upoznate nekog zanimljivog, ali kao što ste uvijek obazrivi u ljubavi, ne mora da znači da se će se iz tog poznanstva izroditi i ljubav.

Iako ćete na ljubavnom planu nailaziti na određene teškoće, na poslovnom planu će vam bukvalno cvjetati ruže. Izgladićete odnose sa kolegama i promijeniti pristup poslu. Nailazićete na brojne pozitivne komentare i kritike i osjećaćete novi naboj energije i dobrog raspoloženja za posao. Zato iskoristite oktobar da unaprijedite svoj posao na svim planovima.

Slušajte svoje tijelo i pružite mu ono što traži – da li je to kvalitetnija hrana, fizička aktivnost ili više sna!

Blizanci
Kada je ljubav u pitanju stvari odlično funkcionišu, sem što ćete u oktobru osjetiti nešto veću potrebu za poštovanjem vaših želja i težnji. Iako dobro funkcionišete sa partnerom, imaćete osjećaj da vas pomalo guši svojim očekivanjima i planovima da sve radite zajedno. Potreban vam je prostor rezervisan samo za vas i vaše želje, na čemu svakako treba da insistirate. Seksualna energija će pak biti u porastu, pa vas čeka jako zanimljiv mjesec po tom pitanju.

Slobodni Blizanci će upoznati zanimljivu osobu, a velike su šanse da se iz tog prijateljstva izrodi i nešto više.

Kada je posao u pitanju oktobar će biti jako plodan mjesec za sve vas koji se bavite odnosima sa javnošću ili prodajom. Čekaju vas pozitivni pregovori, putovanja čak i u strane zemlje i generalno dosta novih mogućnosti za razovj karijere. Za nezaposlene Blizance ovo će biti jako povoljan period, a ono što zvijezde poručuju jeste da prihvatate sve ponude tokom oktobra, pa makar se radilo i o sezonskim poslovima, jer su kontakti i nova iskustva itekako korisni za dalji razvoj karijere.

Blizanci će u oktobru biti pod veliim emocionalnim teretom i zato je jako bitno da slušaju potrebe svog tijela i posebnu pažnju posvete zdravlju. Reagujte na svaki signal koji vam šalje organizam, kako ne bi došlo do nepotrebnih komplikacija i nepredviđenih stanja.

Rak
Rakovi će u oktobru biti puni pozitivne energije, kako na emotivnom, tako i na seksualnom planu. Na zauzete će to uticati tako što će doći do poboljšanja u odnosu sa partnerom, dok će slobodni Rakovi željeti samo dobru zabavu i ne previše duboke odnose. Ukoliko ste u slobodnoj vezi ili imate prijatelja ,,sa povlasticama” velike su šanse da će on poželjeti nešto više od toga, ali vama u oktobru do toga neće biti.

Kada je posao u pitanju oktobar će biti mjesec velikih izazova. Očekujte zaista teške i naporne periode kada nećete znati šta ćete od obaveza. Takođe, moguće je i da ćete morati da donesete neke velike odluke kada je posao u pitanju. Dobro promislite o svim mogućim aspektima i nemojte donositi ishitrene odluke.

Naporan period na poslovnom planu će se odraziti na vaše zdravlje, ali i raspoloženje. Velike su šanse za povećanje stresa i zato isplanirajte kraći odmor i vrijeme provedite sa porodicom kako biste napunili baterije.

Lav
Lavu će u oktobru mjesecu faliti empatije prema partneru, pa su mogući problemi u komunikaciji i zahlađenje odnosa. Oktobar je mjesec kada ne bi, kao što inače radite, trebalo da slušate isključivo svoju intuiciju. Zastanite na tren i probajte da hodate u cipelama svog partnera, pokušajte da ga razumete i uživite se u njegov problem, kako ne bi dolazilo do bespotrebnih problema u komunikaciji.

Slobodne Lavove čekaju zanimljiva poznanstva, a ako povuku prave poteze moguća i romantična veza.

Mnogo obaveza na poslovnom planu će se odraziti na vaše zdravlje u vidu stresa i psihosomatskih oboljenja, zato obratite pažnju na stanje svog organizma i poklonite mu potrebnu pažnju.

Djevica
Kompromisi su ono o čemu najviše treba da razmišljate kada je ljubav u pitanju, jer jednostran stav nikome nije donio dobro. Nervozu zbog poslovnih obaveza pokušajte da istresete na treningu ili na neki drugi način, ali je nikako ne nosite kući i ne prenosite na partnera jer vas u suprotnom čeka izrazito zahlađenje u odnosima.

Neraspoloženje će uticati i na ljubavni život slobodnih Djevica – negativna energija koju nosite će odbijati sve, pa tako ni ne očekujte neka zanimljiva poznanstva, sem ako ne promijenite stav.

Težak i naporan period kada je posao u pitanju, ali ne i neuspješan. Čak suprotno – desiće se jako zanimljive prilike na poslovnom planu zbog kojih će vas i nadređeni primijetiti. Neophodno je da odigrate pametno i napravite balans između štedljivosti i ulaganja, jer ako povučete prave poteze sigurno će doći i do finansijskog benefita.

Napetost na poslu će se odraziti na vaše raspoloženje. Pokušajte da se opustite i nađete aktivnost koja će vas osloboditi nervoze i vratiti ravnotežu vašem duhu.

Vaga
Kada je ljubav u pitanju za Vage je ovo mjesec u znaku ,,Sad ili nikad!” Ukoliko imate bilo kakve nesuglasice ili probleme sa partnerom oktobar mjesec je period kada o njima treba razgovarate jer ćete imati snage, volje i umijeća da razgovor vodite racionalno sagledavajću sve aspekte i izvlačeći najbolje zaključke. Ovakav pristup vezi će značajno uticati na poboljšanje odnosa – kako na emotivnom, tako i na seksualnom planu. Suština ovog perioda je dobra komunikacija – kako za zauzete tako i za slobodne Vage.

Slobodne vage će upoznati dosta novih lica ali to ne znači da će sa nekom ostvariti romansu. Jednostavno oktobar mjesec je period kada ste racionalni i kada ne želite da gubite vrijeme na priče za koje u startu vidite da neće uspjeti.

I kada je posao u pitanju oktobar će biti jako povoljan mjesec za vas i to najviše sa aspekta komunikacija. Uspjećete da ubijedite nadređene u svoju ideju ili da izdejstvujete povišicu. Ako ste nezaposleni, odličan je period da uđete u pregovore za novi posao. Ovo je jako povoljan period za razvijanje znanja i vještina, zato – iskoristite ga za samounaprijeđivanje!

S obzirom na to da ste puni pozitivne energije, potrudite se da se okružite ljudima koji će tu energiju umnožiti. Zdravlje će biti odlično, bićete puni energije i osjećaćete se sjajno. Oktobar je definitivno vaš mjesec!

Škorpija
Škorpije će na ljubavnom planu u oktobru biti jako dobre volje – raspoložene, energične, maštovite i inovativne. Ukoliko ste u vezi čeka vas zanimljivo putovanje na kom ćete se zbližiti sa partnerom i probuditi novu vatru u vašem odnosu. Opustite se i uživajte u energiji koju imate, pustite da vas nosi i unaprijedi odnos sa partnerom. Neka oktobar bude mjesec ljubav!

Slobodne Škorpije će zbog ove fantastične energije privlačiti brojna nova lica. Vrijeme je da zaboravite na perfekcionizam i pružite šansu nekom ko ne zadovolja baš sve vaše kriterijume.

Vrlo povoljan period kada je posao u pitanju za sve rođene u znaku Škorpije. Bićete puni energije i na poslovnom planu i ideje će prosto vrcati iz vas. Oslobodite svoj duh i pustite svojoj kreativnosti na volju. Oktobar je mjesec za inovacije svake vrste!

Enegrija koju imate i koju ćete tako zdušno trošiti što na ljubavnom što na poslovnom planu će negdje krajem mjeseca pregoreti pa ćete se osjećaćati pomalo iscrpeljno kada je fizičko stanje u pitanju. Usporite i odvojite vrijeme i za odmor.

 

Strijelac
Strijelčevi će u oktobru biti izrazito raspoloženi za ljubav i to prije svega – njen fizički aspekt. Libido će vam biti na zavidnom nivou, bićete maštoviti, željni akcije i zračićete nekom posebnom senzualnom energijom što će vaš partner sigurno primijetiti i što će uticati na poboljšanje vaših odnosa. Ukoliko planirate djecu ovo je povoljan period za to, a ako ih već imate, željećete da im se posvetite više što svakako i treba da uradite.

Slobodni Strijelčevi će imati isti senzualni naboj pa će privlačiti druge kao magnet. Moguće je i da ćete upoznati nekoga preko društvenih mreža – dajte im šansu. Nikada ne znate gdje možete naići na zanimljivu osobu. Vaš status veze se vrlo lako može promijeniti u oktobru iz ,,single” u ,,zauzet”.

Na poslovnom planu ćete biti puni energije i sve će vam ići od ruke. Bićete precizni, efikasni i uspješni u svemu čega se dohvatite. Iskoristite period za razvoj poslovnih odnosa i generalno karijere jer su vam zvijezde naklonjene u oktobru.

Izgledaćete i osjećaćete se odlično! Bićete puni pozitivne energije, što će se manifestovati i kroz vaše zdravstveno stanje. Odličan period da počnete da vježbate ako do sad niste.

Jarac
Tokom oktobra mjeseca osobe rođene u znaku Jarca će imati pojačanu potrebu da vrijeme provode sa porodicom, pogotovo ako i sami imate djecu. Bićete dobro raspoloženi, pa čak i pomalo djetinjasti što će dodatno pospiješiti odnose sa ukućanima. Dani će biti ispunjeni smijehom i dobrom energijom i zato iskoristite oktobar i zajedno otputujte pa makar i na produženi vikend. Imaćete potrebu za osjećanjem ispunjenosti u vezi, pa ako osjećate da ,,tapkate” u mjestu sa partnerom pokrenite razgovor o budućnosti – velike su šanse da će to promijeniti vaš odnos na bolje.

Slobodni Jarčevi će u oktobru upoznati zanimljivu osobu sa kojom će se upustiti u flert, a moguće i nešto više.

Pozitivan period kada su finansije i posao u pitanju, ali generalno miran  period bez puno trzavica i razvoja u pozitivnom smislu. Status quo koji će vam vjerovatno itekako odgovarati. Potrudite se da maksimalno iskoristite savremene tehnologije u svrhe svog poslovanja – isplatiće vam se.

Bićete dobro raspoloženi i usmjereni na sebe i svoje zdravlje, što je dobro. Iskoristite period da unaprijedite sveopšte stanje vašeg organizma.

Vodolija
Kada je ljubav u pitanju Vodolije će biti u potpunosti usmjerene na partnera i njegove potrebe, čak do mjere da će u svakoj raspravi popuštati u korist partnera. Iako vam to djeluje kao da nije u vašem stilu, u oktobru će vam ovakav odnos povlađivanja partneru jako prijati, što će generalno unaprijediti vaš emotivni, ali i seksualni odnos.

Slobodne Vodolije će imati jaku seksualnu energiju, pa nije nemoguće da će se upustiti i u neki odnos bez obaveza. Ukoliko budete opušteni i ne previše egoistični iz ovakvih odnosa čak može da se rodi i nešto više.

Na poslovnom planu ćete se susresti sa određenim izazovima i generalno to će biti jedan jako stresan period u kom treba da naučite jedno – da ne shvatate sve lično i da napravite određenu distancu prema poslu kada su vaše emocije u pitanju.

Osjećaćete se dobro, ali dešavanja na poslu će možda poremetiti vaše raspoloženje. Potrudite se da ne dozvolite da vas stres savlada.

Ribe
Za Ribe mjesec oktobar će biti zaista izazovan kada je ljubav u pitanju. Pogotovo ako imate porodicu i djecu. Svakodnevne obaveze mogu da naruše odnos sa partnerom. Potrudite se da do toga ne dođe, razgovarajte i pokušajte da budete racionalni i puni razumijevanja. I kada je seks u pitanju na tome takođe treba da radite. U dugim vezama stvari mogu da upadnu u rutinu i da odnos sa partnerom postane monoton. Seks nije samo nagon, na njemu takođe treba da se radi.

Slobodne Ribe će konačno upoznati nekoga sa kim bi mogle da izgrade vezu.

Na poslovnom planu neće bit puno turbulencija. S obzirom na to da je u poslu komunikacija ključna, a to vama ide od ruke, bićete primijećeni kao koristan i vrijedan član tima.

Oktobar će biti mjesec emotivnih oscilacija koje će vas čak i fizički iscrpeti. Potrudite se da nađete svoju tačku oslonca u osobi ili aktivnost koja vas oslobađa suvišnog stresa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com