Nataša Bekvalac se PONOVO UDAJE! - Volim Podgoricu

Nataša Bekvalac se PONOVO UDAJE!

Poslije neuspješnih brakova sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem, pop pjevačica Nataša Bekvalac sklopila je prošle nedjelje treći po redu brak – ovaj put sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem.

Svečana ceremonija održana je na Ibici u prisustvu svjedoka i najbližih prijatelja, a onda je Nataša sve šokirala odlukom da se uda i četvrti put zaredom!

Naime, gospođa Lazukić razgovarala je sa svojim suprugom sa kojim je sklopila dogovor da proslavu vjenčanja, koje se nedavno održalo na Ibici, organizuju i u Beogradu, gdje će ovaj put biti pozvani i njihovi roditelji, a iste večeri će Nataša i Luka ponovo ispred matičara izgovoriti sudbonosno “da”.

Foto: pulsonline.rs

– S obzirom na to da Natašini i Lukini roditelji nisu otputovali sa njima na Ibicu, njih dvoje su riješili da ih iznenade. Luki se veoma dopala Natašina ideja da organizuju mini-veselje za roditelje i najuže članove porodice. Kako su im tokom njihove veze i cijelog haosa koji se dešavao u medijima zbog njih roditelji bili najveća podrška, ovo je bilo najmanje što su mogli da urade kako bi im se revanširali – otkrio je izvor i dodao da još uvijek nisu precizirali tačan datum, ali da je izvjesno da će svoje najmilije okupiti uskoro.

– Njih dvoje će organizovati jednu večeru na kojoj će se okupiti porodica. Najveće iznenađenje će svakako biti dolazak matičara, pred kojim će se Nataša i Luka još jednom zakleti na vječnu ljubav – rekao je dobro obaviješteni izvor blizak pjevačici.

(Pink)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com