Duel Krgovića i Kostića bio je na ivici incidenta - Volim Podgoricu

Duel Krgovića i Kostića bio je na ivici incidenta

Poslije zavšene prezentacije kompanije “Karisma” koja je danas održana u hotelu “Hilton” u Podgorici, predstavnik Udruženja akcionara HTP Ulcinjska rivijera Tripko Krgović , koji je bio u društvu člana borda direktora Vladimira Zečevića zatražio je od direktora novoosnovane kompanije “Karisma Hotels Adriatic MNE” Nemanje Kostića objašnjenja vezana za ulaganja u hotel Olimpik i pitao ga da li smatra da je renta od 3,5 odsto od godišnjih prihoda zaista fer?

“Ponašao se krajnje bahato, odbrusio je da je sve vezano za investicioni program bilo u prezentaciji, da je cijeli postupak zakupa bio maksimalno transparentan, a da je renta od 3,5% na svjetskm nivou pogotovo znajući da Ulcinjska rivijera pravi godišnji gubitak od milion eura, što je laž. Nakon toga je grubim tonom rekao je “dosta je bilo”, gestukulirajući glavom prema vratima nakon čega sam mu odgovorio da je nevaspitan”, saopštio je Krgović “Vijestima”.

On je dodao da je ovo još jedan od dokaza “da se odnose prema Crnoj Gori kao prema banana državi”.

“Samo se zapitajte šta mogu radnici da očekuju kada se ovako ophode prema nama koji smo vlasnici Ulcinjske rivijere”, zaključio je Krgović.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com