NE MOLITE IH ZA OPROŠTAJ: Tri HOROSKOPSKA ZNAKA koja će vam POJESTI DUŠU ako se ZALJUBITE u njih - Volim Podgoricu

NE MOLITE IH ZA OPROŠTAJ: Tri HOROSKOPSKA ZNAKA koja će vam POJESTI DUŠU ako se ZALJUBITE u njih

Svaki raskid je težak, to znamo. Ali, ako ste slučajno učinili nešto nažao nekom od ova tri horoskopska znaka – a, ne daj Bože – još uvijek ste zaljubljeni, najveća greška koju možete da učinite jeste da ih molite za oproštaj. Što je najgore, vjerovatno nećete ni biti svjesni svoje greške. Pa ipak, skupo ćete je platiti.

ŠKORPIJA

Ne želite da naljutite osobu u ovom horoskopskom znaku. Škorpije uvijek idu do kraja kada je osveta u pitanju, a kada im rasplamsate strasti mogu biti izuzetno zle. Znate šta je najstrašnije od svega? To što obično nećete znati u čemu je problem. Taman ćete misliti da ste u divnoj i romantičnoj vezi, kada – bam! Učiniće nešto veoma okrutno, a vama ništa neće biti jasno. Pa, moguće da je to nešto od prije mjesec dana, a ona je samo čekala trenutak da vam to i objelodani.

BIK

Jedna od vrlina Bika jeste ujedno i jedna od njegovih najgorih osobina – odlučnost. Kada Bik nešto naumi, on će to i da ostvari. Posebna meta ćete biti ako ste na bilo koji način povredili njihovo povjerenje. Ne nadajte se i ne čekajte da preboli, jer NEĆE. Veoma su slični Škorpijama po ovom pitanju. Spremni su da čekaju dok potpuno ne zaboravite šta se desilo, a onda će vam osvetu servirati hladnu i bolnu. Sve posle njih će vam biti dječija igra

OVAN

Povrijediće vas tako što će vas veoma lako zaboraviti. Ako ste povrijedili Ovna, on će brže bolje to preboljeti i naći nekog mnogo ljepšeg i boljeg od vas. A, što je najgore – nabiće vam to na nos. Ne trudite se da izazovete sažaljenje Ovna, jer ga nećete dobiti. Jedino što možete da dobijete, jeste krivica što niste odmah pustili sve i krenuli dalje. Ovnovi apsolutno nemaju saosjećanja za one koji su ih povrijedili.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com