PODGORICA: Info dan Stiže nam beba u subotu u Delti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Info dan Stiže nam beba u subotu u Delti

 Udruženje Roditelji i agencija Kreativa Lab će u subotu, 7. oktobra u atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City organizovati četvrti po redu Info dan o trudnoći, dojenju i pripremama za novog člana porodice, Stiže nam beba.

Trudnice, roditelji i svi zainteresovani posjetioci će i ovog puta imati priliku da prisustvuju predavanjima, prezentacijama i panel diskusijama na temu trudnoće, dojenja i priprema za rođenje bebe, osvoje brojne poklone i upoznaju se sa proizvodima koji su im potrebni na početku roditeljstva i dok se pripremaju za tu ulogu.

Četvrto izdanje info dana Stiže nam beba odlična je prilika za sve roditelje i one koji će to uskoro postati da na jednom mjestu čuju mnogo korisnih informacija vezanih za trudnoću, dojenje i njegu bebe. U raznovrsnom i veoma zanimljivom programu, koji smo pripremili u saradnji sa stručnim licima, uživaće buduće mame, ali i ostali članovi porodice koji su njihova najvažnija podrška. Pozivamo sve koji se pripremaju za dolazak bebe da porazgovaraju sa stručnim licima, ljekarima specijalistima, farmaceutima i medicinskim osobljem, upoznaju se sa ponudom najkvalitetnijih proizvoda za mame i bebe koji se mogu pronaći na crnogorskom tržištu i iskoriste priliku da osvoje brojne nagrade od kojih je najvrednija poklon porođaj u privatnoj medicinskoj ustanovi Codra Hospital“, kazala jeDragana Latković iz udruženja Roditelji.

Tokom dana biće organizovani i prateći sadržaji pa će roditelji imati priliku da od profesionalne fotografkinje Aide Dizdarević čuju korisne savjete za fotografisanje djece, a ekipa iz Igračkoteke i Razvojnog centra će za mališane koji sa svojim roditeljima dođu u Deltu, organizovati kreativno-edukativne radionice. Buduće mame moći će i da porazgovaraju sa savjetnicama za dojenje udruženja Roditelji koje će im biti na raspolaganju na svom info pultu.

Partneri Udruženja i agencije Kreativa Lab u realizaciji Info dana su agencija Yes Event i šoping mol Delta City, a učesnici su: Kidsland, Tosama, Monte D, Glosarij, Atelje Manufaktura, Maja M Photography, Party Time, Moje krpice, Aida Dizdarević Photography, Benu apoteka, Neregelia, Bio Save, Netpharm, Lamex, Apoteka Zdravlje, 8. red, Kuća Hemije, Drogerija Dama, Igračkoteka i Razvojni centar i SOS Roditeljska linija.

Ranije je najavljeno da će Info dan biti organizovan u atrijumu centra The Capital Plaza, ali su zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova, koji bi onemogućili održavanje programa na otvorenom, organizatori odlučili da događaj bude premješten u atrijum šoping mola Delta City

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com