Tumbaković: Nijesam zadovoljan ishodom kvalifikacija - Volim Podgoricu

Tumbaković: Nijesam zadovoljan ishodom kvalifikacija

Neiskustvo i dekoncentracija u finišu koštala je fudbalsku reprezentaciju Crne Gore boljeg rezultata u duelu sa Poljskom u Varšavi, kazao je selektor Ljubiša Tumbaković.

Crnogorski fudbaleri poraženi su večeras u Varšavi, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, od Poljske 4:2.

Tumbaković je kazao da žali zbog povoljnijeg rezultata, iako on ne bi značajnije promijenio redosljed na tabeli, ali da bi bilo lakše nastaviti sa radom.

“Utakmica je u pojedinim trenucima bila luda, ali i lijepa za gledanje. Rezervisano smo počeli, dozvolili rivalu da povede sa 2:0. Drugo poluvrijeme odigrali smo bolje, onako kako smo se i dogovorili. Neuigranost i pad koncentracije koštao nas je povoljnijeg rezultata”, kazao je Tumbaković u izjavi za Televiziju Crne Gore.

On je istakao da nije zadovoljan ishodom kvalifikacija, navodeći da crnogorska selekcija može bolje.

“Bolji utisak bio bi da smo u posljednje dvije utakmice prošli bolje. Na dobrom smo putu”,kazao je Tumbaković.

On je istakao da je rasplet grupe realan i da je Poljska zaslućženo izborila plasman na šampionat.

“Tokom kvalifikacija je bila najbolja. Danska se podigla u finišu i zasluženo došla do baraža. Vidjelo se da možemo da igramo sa njima, pa i sa POljskom u ovom sastavu. Moramo da vjerujemo u sebe i da radimo”, kazao je Tumbaković.

Kapiten Fatos Bećiraj, koji je u Varšavi 50. put nastupio u crnogorskom dresu, kazao je da je Crna Gora imala uspješne kvalufikacije iako se nije kvaifikala.

“Imamo budućnost. Šteta što nijesmo izdržali u Varšavi, uplašeno smo ušli u meč. Bili smo dosta neuigrani, prvi put smo igrali zajedno”, kazao je Bećiraj.

 (Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com