DETALJAN NEDJELJNI HOROSKOP: Bolja LJUBAVNA situacija za Blizance, slobodni Rakovi, ovo je vaša nedjelja! - Volim Podgoricu

DETALJAN NEDJELJNI HOROSKOP: Bolja LJUBAVNA situacija za Blizance, slobodni Rakovi, ovo je vaša nedjelja!

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana

Polako pripremajte organizam za hladnije i statičnije dane koji su pred nama. U prevodu – u ovoj sedmici vam se preporučuje karfiol, kelj, brokoli….Možda to i nisu vaše najomiljenije namirnice, ali ništa vam neće faliti da imate više zeleniša na trpezi…

Ljubav

Ako ste slobodni, jedna osoba vam non stop izmiče „za dlaku“. Taman pomislite da ste je osvojili i da ćete je zgrabiti, a ona se povuče, izmakne, nađe neko opravdanje ili izgovor i iskulira vas. Samo polako, ne odustajte – još uvek postoje velike šanse za vas….ali, moraćete da malo promenite pristup…Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, za vas samo jedna reč – komplikovano….Tu se više ne zna ni ko pije, ni ko plaća, ni šta vas dvoje uopšte hoćete i od odnosa i jedno od drugog. Vi tvrdite da je partner „na kraj srca“, druga strana za vas govori da ste zakeralo i teški kao crna zemlja. Jedno drugom ne valjate, a nit vam pada na pamet da prekidate, niti daleko bilo – da nešto promenite kod sebe, a automatski i u odnosu sa voljenom osobom. Možda se oko vikenda malo, malo smirite…

Posao

Nekih kolega vam je već odavno „preko glave“ pa je itekako moguće da ove sedmice nećete uspeti da obuzdate svoj jezik i da ćete ispaliti „rafal“ kritika na njihov račun. Čisto da vide da i vi umete da uzvratite, i to jako nezgodno. Generalno gledano – nedelja u kojoj se mnogo priča, a malo se zaista i realizuje. Drugi će vam prodavati bajke i obećanja, a koliko će od toga realno i uraditi, e to je već pitanje. Ja bih pre rekla da ćete tek u narednoj nedelji napraviti neke konkretnije pomake.

Novac

Stisnuće vas, pa nećete znati gde ćete. Neke zarade od dodatnih poslića vam se takođe mogu izmaknuti „za dlaku“ ili ćete uzeti manje novca nego što ste očekivali. Sve u svemu – naporno.

Zdravlje

Energetski nivo – nula. Kod nekih od vas – čak ćete i u minus otići. Imate osećaj da ste hronično umorni i da ne možete da se naspavate nikako kako valja. Kod starijih – reuma steže, pa ne popušta.

Bik

Hrana

Vaša vladarka ulazi u polje zdravlja i životnih navika i znak Vage, pa je odličan momenat da se otpočne sa nekim novim režimom ishrane. I vašem zdravlju, ali i vašem izgledu će tako prijati neki fini, izbalansirani obroci. Po malo od svega. I lepo za oko, ali i za ostala čula. A najlepše da se dobro osećate.

Ljubav

Povremeno imate utisak – ponuda koliko hoćeš, ali ništa se konkretno ne dešava. Sve nešto krene, pa stane. Neke osobe vas čas greju, čas hlade….čini vam se da će se svaki čas dogoditi nešto značajno…a onda momenat nestane i sve se rasprši samo od sebe. U prevodu – ljubav vas neće, zaobilazi vas u širokom luku…Tu se neki bivši javljaju i vi ćete čak i izaći sa njima, čisto da se nešto događa…Očigledno, čekamo i dalje na pravi trenutak da se otpočne neka lepa ljubavna priča…Što se zauzetih Bikova tiče, sjajno vam nije, ali na svu sreću – period problema, konfuzije i kreni – stani odnosa sa voljenom osobom se polako bliži svome kraju. Jeste da ćete vi u prvom delu nedelje već biti na kraju svojih živaca, ali ćete se brzo vratiti u normalu. I zapamtite – u spavaćoj sobi se odlično leče sve frustracije i nervoze!

Posao

Ako u ovoj nedelji nešto ne ide, ne gubite živce. Gledajte to na onaj način – prepreke postoje da bismo ih zaobilazili….ili preskakali. Da ćete ih mnogo rešiti, pa baš i nećete…uglavnom će se sve prolongirati za narednu nedelju, što je, iskreno rečeno – i bolje. Ovo baš i nije bajan period da možete da se oslonite na druge, pa ako vam nešto obećavaju ili se nude da vam učine uslugu – ne računajte preterano na to. Od sledeće sedmice mnogo toga će biti jasnije i otvoriće se…a ovu – funkcionišite kako znate i umete.

Novac

Uspeli ste da napravite neki koliko-toliko korektan balans kada su prilivi i troškovi u pitanju. Ove ćete nedelje funkcionisati mirnije.

Zdravlje

Uglavnom manje zdravstvene tegobe, ali generalno gledano – osećaćete se dosta iscrpljeno i povremeno bezvoljno.

Blizanci

Hrana

Balans po pitanju ishrane je prilično prisutan. Ipak, potrebno je da unosite više tečnosti – naravno vode, ali i čajeva, sokova, šejkova. Namirnice bogate vodom su zelena salata, celer, paradajz, spanać, krastavac, brokoli.

Ljubav

Na ljubavnom nebu zauzetih Blizanaca oblaci polako počinju da se povlače. Još uvek će tokom ove sedmice povremeno biti nekih negativnih momenata između vas i voljene osobe, ali evidentno je da sve češće vas dvoje uspevate da pronađete zajednički jezik i rešite pitanja koja su do sada predstavljala prepreku. Obavezno koristite dane vikenda ili da odete negde i opustite se, ili da jedno drugom priuštite zaista lepe ljubavne momente. Što se slobodnih tiče, i vama se sve više otvaraju mogućnosti na emotivnom planu. Sigurna sam da već u vašoj blizini postoji neko sa kim imate povremeno komunikaciju i sa kim se jako lepo slažete. Nastavite, jer do kraja sedmice ovo se samo može pojačati i uvesti vas u događaje koji će biti baš po vašoj volji.

Posao

Ova nedelja možda vam neće doneti u potpunosti ono što želite, ali će svakako pokrenuti neke situacije u onom pravcu koji ste zamislili. U suštini, događaće se manje promene, ali svakako ste na dobrom putu da u narednom periodu one donsu i velike rezultate. Jupiter u ovoj nedelji ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza, tako da je izvesno da je pred vama velika reorganizacija koja će tek zaživeti. Neke dogovore pokrećete sada, ali će konkretno potpisivanje i početak biti sledeće sedmice.

Novac

Vrlo promenljiva finansijska situacija očekuje vas tokom ove nedelje. Nećete nekako uspevati da uhvatite korak sa troškovima i opterećenjima. Ipak, polako izlazite iz krize.

Zdravlje

Manji problemi sa kožom, kod starijih – sa bubrezima. Pokušajte da kontrolišete neke štetne navike, kao što su cigarete, alkohol. Ne boravite u zadimljenim prostorijama, krećite se više na svežem vazduhu.

Rak

Hrana

U ovoj sedmici vaše raspoloženje jako varira, a apetit će zavisiti isključivo od toga kako se osećate. Moguće je da ćete povremeno imati „napade gladi“ i jesti na nervnoj bazi. Izbegavajte brzu hranu i grickalice, kao i veće količine slatkiša.

Ljubav

Pa, dragi Rakovi, poželite dobrodošlicu Jupiteru, koji tokom ove nedelje ulazi u vaše polje ljubavi, dece, životnih radosti i zadovoljstava. Definitivno će ova planeta imati pozitivan uticaj i na one koji su slobodni, ali i na zauzete pripadnike ovog znaka. Što se baš tih zauzetih tiče, tenzija između vas i partnera će polako početi da popušta od drugog dela nedelje. Nećete baš odmah uspeti da ostvarite pravu harmoniju i kompromise, ali lagano idete ka tome. Neki lepši dani za vaše veze i bračne zajednice su blizu, na dohvat ruku. Što se slobodnih Rakova tiče, još uvek tu nema nikakvih spektakularnih dešavanja na polju ljubavi. Šta više, čak ćete u prvom delu nedelje malo „kljoknuti“ i biti u fazonu – meni se nikada ništa neće dogoditi, ostaću sam/sama zauvek….Samo polako, tu je ljubav i uskoro će vam dati šansu.

Posao

Prvo i najbitnije – dogovori i pregovori koji su nekako bili u zastoju u prethodnom periodu, konačno počinju da se pokreću i pred Rakovima su neke nove saradnje koje im mogu doneti veću korist

Privatnicima je ovo fenomenalan period, pogotovo na polju finansija, jer se neke isplate koje su bile prolongirane i „zakočene“ konačno realizuju. Generalno gledano – Rakovima su ove nedelje otvorena poslovna putovanja, ali i jače aktiviranje prema inostranstvu. Bićete zadovoljni rezultatima.

Novac

Polako rešavate neka dugovanja, a sada već daje rezultate i to što ste u prethodnom periodu malo „stegli kaiš“ i ograničili sebe po pitanju nekih troškova.

Zdravlje

Ginekološki ili hormonski problemi mogući su kod starijih pripadnica ovog znaka. Što se mlađe populacije tiče, vodite računa o ishrani. Takođe, moguć je stomačni virus.

Lav

Hrana

Stoji da ste raspoloženiji i sa više energije, ali i dalje morate striktno voditi računa o načinu ishrane. Raspodelite hranu na više malih obroka, ne preskačite povrće, a izbegavajte sve ono što je „teško“, prezačinjeno, jake sosove i masnoće.

Ljubav

Ovo je dobra nedelja da se nešto više usaglasite sa voljenom osobom ili bračnim parnerom. Vaša situacija svakako nije bajna, pa nemojte da se inatite i da je dodatno negativno potencirate. Pokušajte da funkcionišete sa više razumevanja i poštovanja, jer ćete jedino na taj način iskoristiti pozitivne vibracije koje vam ova nedelja nudi. Ono što vam je neophodno jeste više zajedničkog, kvalitetno provedenog vremena i naravno – više razgovora, komunikacije, smeha, šale. Što se slobodnih Lavova tiče, neko vas je „pecnuo“, dotakao, ali na kratko. Ništa se konkretnije nije dogodilo i vi ste ponovo „splasnuli“ i vratili se u svoje svakodnevno raspoloženje – u prevodu – ništa se ne dešava i vama nije ni do čega. Malo se zezate sa prijateljima, povremeno izađete, popijete po koju kaficu i sokić, čisto da „ubijete vreme“.

Posao

Možda emotivno baš i niste u bajnom periodu, ali zato poslovno – funkcionišete baš kako treba. Aktivni ste, jurite neke ljude, neke poslove, pokušavate da napravite dobre dogovore i saradnje. Ne ide to sve kao po loju, ali se nekako pomera, polako ali sigurno. Baš ove sedmice možete napraviti jedan jak dogovor sa stabilnim partnerom ili obezbediti sebi bolje uslove na trenutnom radnom mestu. Ako tokom ovog perioda bude novih poslovnih ponuda, prihvatite ih, jer su itekako povoljne po vas na duži rok.

Novac

Po pitanju finansija, još uvek ste dosta zakočeni i ne može se reći da funkcionišete lagano. Ide se tu ka nekom oporavku, ali toliko sporo, da vam je već muka od toga.

Zdravlje

Stoji da morate još uvek jako obraćati pažnju na ishranu, ali generalno gledano – ove ste sedmice mnogo energetski jači i raspoloženiji. Na dobrom ste putu, putu potpunog oporavka.

Devica

Hrana

Ili ste poslušali savete koje vam dajemo, ili ste i sami intuitivno osetili da su vam potrebne promene u načinu ishrane, ali evidentno je da ste ove nedelje neuporedivo bolji. Držite se puta kojim ste krenuli i nekih pravih životnih navika. Potrebno vam je više žitarica i namirnica biljnog porekla.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, definitivno ne odustajete od jedne osobe. Non stop ste tu negde u njenoj blizini, stalno je obasipate komplimentima i znacima pažnje…ili je jednostavno posmatrate iz prikrajka, analizirate i skenirate. Rešili ste da je osvojite i od toga nemate nameru da odustanete. Samo polako, već od drugog dela sedmice vaši napori će početi da daju rezultate….Što se zauzetih Devica tiče, niti vi funkcionišete kako valja, niti odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Non stop su tu neki usponi i padovi, nikako da se stabilizujete i unormalite. Nema tu nekih drastičnih dešavanja, jednostavno vas nervira što nema niti jednog potpuno mirnog i harmoničnog dana. Savet – ako rešite probleme u svojoj glavi i postavite se drugačije, i odnos sa partnerom će početi da pokazuje znake oporavljanja.

Posao

Vrlo slična situacija je u poslovnom segmentu. Čas fukcionišete super, čas se zapetljate u neke obaveze i problemčiće, pa ni sami ne znate ni da li ste pošli ni da li ste došli. Na sve to, i oni oko vas se ponašaju kao da ne znaju šta hoće. Prvo vas hvale, pa vas kude. Ne znate na čemu ste. Znam da vam je sve ovo naporno, ali izdržite još malkice. Čistite ono što možete, ono što ne možete – ostavite nek se sredi samo od sebe. Pokušajte da se usmerite na ono što je VAMA najbitnije i ne odustajte od toga.

Novac

I dalje povremeno imate osećaj da sipate novac u rupu bez dna i da vam troškovi odvlače ogromne količine finansijskih sredstava. Ipak, prilivi su bolji ove nedelje i malo ćete se stabilizovati….

Zdravlje

Uglavnom vam ove sedmice stoje neke manje tegobe, koje možete relativno lako rešiti. Kod starijih Devica dolazi do postepenog oporavka i olakšanja po pitanju problema koje su imali.

Vaga

Hrana

Ove vam sedmice stoji nešto jači apetit, naročito prema slatkišima i ukusnim zalogajčićima koji vas mame sa svih strana. Ipak, pošto ste u pokretu, dosta dinamični i aktivni, ovo ne bi trebalo da u većoj meri utiče na vas. Metabolizam je ubrzan.

Ljubav

Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice ulazi u vaš znak i polje ličnosti. Vage će se ponovo osećati odlično, „svoje na svome“, biće pune pozitivne energije, harizmatičnosti, šarma. Naravno da će sve ovo onima koji su slobodni itekako pomoći u „potrazi“ za srodnom dušom. No, izgleda da vaša srodna duša još uvek negde spava i nema pojma koliko dugo je tražite. Zato ćete morati da budete strpljivi još malo i da sačekate da dođe pravi trenutak za vas. Što se onih u emotivnim i bračnim vezama tiče, jednim delom se situacija između vas i partnera poboljšala, ali to je još uvek daleko od prave harmonije. Neki razgovori i dogovori će malo pokrenuti situacije u pozitivnom smeru, ali i na dalje vam stoji potreba da funcionišete jedno sa drugim uz mnogo poštovanja i međusobne tolerancije.

Posao

Ulazak Venere u vaš znak jeste velika pomoć u poslovnom segmentu, ali još uvek vam je Mars iza leđa i u lošim aspektima sa Saturnom. Kako će se ovo odraziti na vas? Pa, realno gledano, uglavnom ćete uspevati da samo jednim delom, polovično, ostvarite svoje poslovne ciljeve. Dosta toga još uvek je van vaše kontrole i vi jedino što možete da uradite jeste da pokušavate da se prilagodite. Ako ste računali na neka obećanja ili podršku, moguće je da od tog posla ništa neće biti. Bar ne ove nedelje.

Novac

Jupiter je ušao u vaše polje finansija i sigurno je da ulazite u period u kojem će doći do potpunog preokreta po novčanim pitanjima. Finansijski prilivi su solidni, ali teret dugova vam i dalje stoji….

Zdravlje

Energetski se sve više dižete i neki od vas će se osećati neuporedivo bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad. Jedino će starije Vage još uvek kuburiti sa hroničnim tegobama.

Škorpija

Hrana

Drage Škorpije, ulazak Jupitera u vaš znak jeste odličan, ali ne zaboravite da ova planeta itekako ume da proširi. Da se vaš konfekcijski broj ne bi znatno povećao u narednih godinu dana, shvatite da od ovog momenta morate striktno voditi računa o svojoj ishrani, ali i kretanju.

Ljubav

Posle dvanaest godina, Jupiter ulazi u znak Škorpije i njihovo polje ličnosti. Pred vama je period od trinaest meseci kada ćete se vi lično promeniti iz korena, a samim tim, to će se odraziti i na vaše emotivne i bračne konekcije. Ove nedelje konkretno, vrlo je „šarena“ i pomešana situacija sa voljenom osobom. Red lepog, red ne baš toliko finog. I tako non stop. Vaše polje podsvesti i tajni je jako naglašeno, a ovih dana još više, pošto i Venera dolazi vama „iza leđa“. Vreme za neke velike preokrete nije, ali iskreno rečeno – nije ni vreme da počnete da „zverate“ negde sa strane i da očijukate i flertujete. A nekima od vas će i to početi da pada na pamet….Što se slobodnih Škorpija tiče, upoznali ste jednu osobu, najverovatnije preko prijatelja, koja vas je itekako zainteresovala….

Posao

Ne može se osporiti da je poslovni period u kojem ste prilično naporan za vas. Isto tako, vidi se da vi nepokolebljivo i istrajno gurate sve situacije koje vas interesuju, ne dozvoljavajući sebi da odustanete. Sa Jupiterom u polju ličnosti tek će se pred vama otvoriti prave prilike, pravi poslovi, ali i prava realizacija. Dobili ste jednu moćnu podršku koja će prilično dugo biti uz vas, pa je sada pravi trenutak da vaši planovi budu pokrenuti, prvo lagano, a onda u narednom periodu – dosta brže. Dobra poslovna nedelja.

Novac

Još uvek ste stegnuti nekim finansijskim opterećenjima, borite se i sa troškovima i sa dugovima. Ipak, prilivi su ove nedelje bolji, pa ćete moći da malo danete dušom….

Zdravlje

Kod starijih Škorpija i dalje su aktuelne sve vrste hroničnih tegoba. Potrebno je da ozbiljno pristupite rešavanju problema. Mlađi pripadnici znaka su pod stresom.

Strelac

Hrana

Vaš vladar Jupiter ove sedmice menja znak, pa biste i vi mogli da konačno napravite promene u svom načinu funkcionisanja i pristupu ishrani. Umerenost, od svega po malo na vašem tanjiru – za početak će biti više nego dovoljno….

Ljubav

Ako ste slobodni, postoji osoba koja vam se dopada, ali kao da u ovom periodu ne uspevate da se usaglasite sa njom. Kada ona krene prema vama, vi se povlačite, a kada vi nastupite konkretnije, druga strana se distancira. Kao da ne možete da „ubodete“ pravi momenat, pravi trenutak. S druge strane, neko vam vrlo suptilno daje signale da je zainteresovan, pokušava da vas šarmira i osvoji. Iako ste u ovoj nedelji „između dve vatre“, ne bih rekla da ćete uspeti da „raspirite“ bilo koju. Period zastoja.

Što se Strelčeva u emotivnim i bračnim vezama tiče, kod vas je i dalje aktuelan period poboljšanja i lakšeg komuniciranja sa partnerom. Jasno je vama da je ovo samo trenutno i da mnogo toga morate oboje još srediti i popraviti, ali makar imate jedan kratkotrajan predah, kada ćete funkcionisati koliko toliko normalno, i kada će u vašim bitnim konekcijama biti više smeha i radosti.

Posao

Izdržite još malo. Polako izlazite iz perioda zastoja, blokada, nesigurnosti. Nekim teškim danima ovo su „poslednji trzaji“ i vrlo brzo će se ispred vas otvoriti novi putevi i nove prilike. Jednim delom poboljšanje nastupa već u drugom delu ove sedmice, videćete da su neki ljudi na vašoj strani, da vam daju veliku podršku i da vam pomažu da otvorite i pokrenete poslovne prilike i saradnje. Neki dogovori će se konačno realizovati, potpisati i moći ćete malo da odahnete.

Novac

Vaša finansijska situacija odavno već nije stabilna, i ne mogu da vam obećam da će se u ovoj nedelji magično preokrenuti na bolje. Ipak, zatvarate jedno teško poglavlje i ulazite u bolje dane…

Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu biće evidentno kod mlađih pripadnika znaka. Starija generacija još uvek će imati problema sa hroničnim tegobama.

Jarac

Hrana

Umete sebe da dovedete u red, vaše navike po pitanju ishrane su sada dobre i nema potrebe za nekim velikim promenama. Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju jeste unos tečnosti, kroz čajeve, vodu, sokove od ceđenog voća, ali i kroz namirnice koje su bogate vodom.

Ljubav

Neki opušteniji i mirniji dani su pred zauzetim Jarčevima. Vi i partner prošli ste kroz jedan, doduše kratkotrajan period, koji je doneo sobom neku vrstu stegnutosti i distanciranja i sada ponovo možete da se posvetite jedno drugom na pravi način. Da se razumemo, i ovih će dana biti potrebno da rešite neke sitne međusobne zavrzlame, ali sve je to „luk i voda“ i neće ni na koji način uzdrmati vaš odnos. Takođe, opustite se i više uživajte i u spavaćoj sobi – i vama i voljenoj osobi je potrebna ovakva vrsta „zanimacije“. Što se slobodnih Jarčeva tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, od ove nedelje ulazi u sekstilni aspekt sa vladarom vašeg znaka, Saturnom. U narednom periodu možete pustiti novu osobu u svoj život. Moguće je da će ona doći preko posla ili preko društvenih i prijateljskih konekcija.

Posao

U vaše polje karijere i u svoje sedište ulazi planeta Venera, koja će vam u narednom periodu doneti bolje

novčane prilike, ali vam pomoći i u ostvarenju vaših planova, a moguće – čak i pogurati neka napredovanja na poslu. Pored toga, Jupiter ulazi u polje koje se vezuje za budućnost, za podršku i pomoć od strane drugih, za prijatelje. Znam da vam još uvek ne izgleda kao da ima nekih konkretnih pomaka, ali sve to će doći vrlo brzo. Nećete morati još dugo da čekate na neke pomake u poslovnom segmentu.

Novac

Izlazite iz vrlo kompleksnog perioda po pitanju finansija. To ne znači da ćete automatski „progledati“, ali ćete od drugog dela nedelje početi da ostvarujete nešto bolje prilive….

Zdravlje

Kod onih sa hroničnim tegobama u drugom delu nedelje će polako početi da se poboljšava zdravstveno stanje. Mlađi Jarčevi – imaćete više energije nego ranije.

Vodolija

Hrana

Vodolije su u ovoj nedelji, za divno čudo, prilično umerene kada je ishrana u pitanju. Takođe, držite se nekog režima ishrane koji ste otpočeli i vodite računa o tome šta jedete. Možda ćete „posrnuti“ po koji put kada su slatkiši u pitanju, ali zbog toga vam nećemo zameriti….

Ljubav

Iskreno rečeno, moramo biti realni kada je emotivni život slobodnih Vodolija u pitanju, i reći – pa i nije nešto…..Ima tu nekih površnih komunikacija i kontakata, ali ako se istinski ne potrudite oko njih – i to će se raspršiti i proći. U suštini, sada vam najviše i odgovaraju neke malo neobaveznije priče. Kao da još uvek niste spremni da se u potpunosti predate i date svoje srce….Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, tu neke naročite lepote sada nema. Vi i partner funkcionišete po principu „vruće-hladno“, baš kao i u prethodnoj nedelji. Da vas neko pita zbog čega, verovatno ni vi ni voljena osoba ne biste umeli da objasnite. Sitnice vas izbace iz takta i onda očas posla dođe do neke rasprave. Pred kraj nedelje će se malo stišati situacija i moguće je da ćete vikend provesti relativno mirno….

Posao

Dosta toga vam ide na ruku, ali isto tako – dosta toga vas i sprečava i sputava, onemogućava vam da pokrenete ono što želite ili da funkcionišete mirno. Nema tu šta da se priča i savetuje posebno, osim da ono što ide gurate i dalje, a ono što ne ide – pokušate zaobilaznim putem. Ili da sačekate malo i vidite da li će vam naredni period doneti veće šanse da ovo pokrenete. U suštini, nećete proći ni malo loše, mada ćete vi povremeno sami sebe najslađe i najbolje iznervirati. Doduše, i drugi vam skaču po živcima….

Novac

Novca čas ima, čas nema. Jedino su troškovi i obaveze konstantno prisutni. Snalazite se vi nekako.

Uspevate da izvučete najbolje iz ovih situacija.

Zdravlje

Potreba za odmorom jeste izražena, jer se dosta trošite. Ipak, koliko god da vam je prethodna nedelja bila zdravstveno problematična, evidentno je da sada situacija ide na bolje.

Ribe

Hrana

Vrlo čudan period za vas. I dalje ste u gore – dole raspoloženjima, pa tako funkcionišete i po pitanju apetita. S jedne strane, nemojte dozvoliti sebi da se izgladnjujete. S druge, nemojte ni sve obroke sabrati samo u jedan (obično večernji) i pretovariti se….

Ljubav

Tokom ove sedmice, Jupiter – planeta koja vlada vašim znakom, prelazi u Škorpiju, znak koji vam je po osećanjima vrlo srodan. Promene u emotivnim i bračnim partnerstvima počeće u narednom periodu da postaju izraženije, naravno – u pozitivnom smislu. Ipak, ove sedmice još uvek vas i voljenu osobu drži nervoza iz proteklih dana, pa ćete funkcionisati u jednom trenutku odlično, a već u narednom – nikako. Doduše, za vikend ćete i vi i partner biti u dobrom raspoloženju, pa te dane iskoristite da provedete po koji momenat u miru, tišini, skladu i harmoniji. Što se slobodnih Riba tiče, ja mogu samo da vas lažem i da vam obećavam neke ljubavne novitete, ali realno gledano – mislim da ne postoji ni teorijska šansa da se u ovoj nedelji usrećite po pitanju emocija. Ostaje vam samo da čekate. Dočekaćete, ne brinite se.

Posao

Nije ova nedelja mirna niti bajna niti sjajna….ali je bar bolja od prethodne. Možete računati da će sve negativno što se u ovoj sedmici bude dešavalo, biti samo „odjeci“ situacija iz proteklog perioda. Zato nemojte da dozvolite da vas bilo šta izbacuje iz takta, smirite se, razložno sagledajte situaciju i povucite potez odmereno, ali sigurno. Promene će nastupiti vrlo postepeno i polako, ali je evidentno da dolaze. Sve ono što ste radili u prethodnom periodu, daće svoje rezultate vrlo brzo.

Novac

Oni od vas koji su planirali da uzmu kredit ili da refinansiraju neko dugovanje, neka se aktiviraju od drugog dela nedelje. Povoljni uslovi da se rešite zaostalih obaveza.

Zdravlje

Računajte da je ovo poslednja nedelja koja vam donosi ovoliko izražen stres i gubitak energije. Uskoro ulazite u povoljniji zdravstveni period.

B92

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com