NESTAO PRIJE MJESEC DANA: Damjanoviću nema ni traga ni glasa - Volim Podgoricu

NESTAO PRIJE MJESEC DANA: Damjanoviću nema ni traga ni glasa

Nikšićanin Pero Damjanović (35) nije pronađen ni nakon duže od mjesec.

Damjanović, navodni član škaljarskog kriminalnog klana, nestao je 4. septembra.  Dan kasnije, porodica je policiji prijavila njegov nestanak.

Damjanovićev otac, Dragan Damjanović, prije tri dana “Vijestima” je kazao da od njegovog sina još nema traga.

Ispričao je da su provjeravali informacije da je u selu u okolini Nišića primijećen “smart” kojim je Pero upravljao, ali da ni automobil nijesu pronašli.

On je zamolio sve koji znaju bilo šta o nestanku njegovog sina da ga obavijeste na broj telefona 068 564 213.

Otac nestalog Nikšićanina ranije je ispričao da je Pero 4. septembra uzeo bratov “smart”, crno sive boje, i rekao da ide do grada da popije kafu i da će se za sat vratiti.

“Od tada mu se gubi svaki trag. Toga dana na sebi je imao šorts, sivu majicu kratkih rukava i bijele patike. Potraga još uvijek nije dala nikakve rezultate, pa molim sve koji nešto znaju da mi jave”, apelovao je Dragan ranije.

Iz Uprave policije ranije je potvrđeno da tragaju za Nikšićaninom, čiji nestanak je prijavio brat.

Pero Damjanović je izašao iz spuškog zatvora nepuna dva mjeseca prije nestanka.

U Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija robijao je sedmomjesečnu kaznu zbog nelegalnog posjedovanja pištolja.

Pištolj zbog kog je osuđen pronađen je u decembru 2016. godine pretresom kuća i automobila Kotorana Jovana i Igora Vukotića.

Vukotiće i njihovog sugrađanina Igora Dedovića policija je označila šefovima škaljarskog kriminalnog klana, što su oni ranije demantovali.

Nikšićanin, koji je prije hapšenja navodno radio kao stražar u apartmanima Vukotića, i ranije je osuđivan. Jedan je od aktera obračuna robijaša i službenika spuškog zatvora u januaru 2015. godine, zbog čega je osuđen na dvije godine i sedam mjeseci zatvora. U januaru ove godine navodno je u Istražnom zatvoru pretukao Kotoranina Miloša Trba (31), optuženog za saučesništvo u ubistvu zatvorenika Dalibora Đurića, navodnog člana škaljarskog klana. Iako je uprava ZIKS-a negirala taj incident, Damjanović je “Vijestima” pisao iz Istražnog zatvora, tvrdeći da ima svjedoke da je pretukao Trba.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com