PODGORIČANIN UPAO U KNJIŽARU I UZ PRIJETNJU NOŽEM OTEO 300 EURA? - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN UPAO U KNJIŽARU I UZ PRIJETNJU NOŽEM OTEO 300 EURA?

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanje krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom identifikovali i lišili slobode lice osumnjičeno za ovo krivično djelo.

 

Naime, službenici CB Podgorica su 07.10.2017. godine lišili slobode B.M. (27) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu knjižare „Antena“ u ulici Pohorskoj. Naime on je, kako se sumnja, 06.10.2017. godine oko 20,25 časova maskiran ušao u knjižaru i uz prijetnju većim kuhinjskim nožem od zaposlene Lj.R. zahtijevao da mu preda dnevni pazar. On je tom prilikom, sumnja se, otuđio novac u iznosu od 304 eura i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Postupajući po prijavi policijski službenici su preduzeli niz mjera i radnji u cilju identifiikacije, lociranja i lišenja slobode ovog lica.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se B.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Volim Podgoricu

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com