SDF l Novi uspjeh Šona Pola: Nagrada za prodatih 26 miliona diskova - Volim Podgoricu

SDF l Novi uspjeh Šona Pola: Nagrada za prodatih 26 miliona diskova

Svjetska muzička zvijezda Sean Paul po ko zna koji put opravdao je titulu kralja dancehalla. Američka acocijacija The Recording Industry RIAA uručila je slavnom Jamajčaninu plaketu za prodatih, nevjerovatnih, preko 26 miliona diskova.

 

– Zahvaljujem svima koji su uz mene od dana kada sam prvi put uzeo mikrofon u ruke, kao i fanovima koji su ostali vjerni mojoj muzici. Nastaviću da vam poklanjam hitove- kazao je Sean Paul nakon što mu je uručena plaketa.

Paul je u karijeri dugoj više od 20 godina izdao šest studijskih albuma,  a vrtoglavi uspjeh rezultat je marljivog rada poznatog pjevača.Popularna zvijezda 2003. godine osvojila je platinastu plaketu za svjetski hit singl „Get Busy“, dvije godine kasnije za čuvenu numeru „We Be Burning“. Za milione prodatih kopija „odgovorni“ su brojni hitovi, koji su mu donijeli dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, ali i saradnje sa najvećim imenima sa svjetske muzičke scene.

Sean Paul, koji je ovog ljeta nastupio na budvanskom Sea Dance festivalu, nedavno je potpisao i ugovor sa diskografskom kućom Island Records, pod čijom etiketom će se uskoro naći i njegov novi album.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com