Podgorica ipak ne dobija avio liniju za Keln - Volim Podgoricu

Podgorica ipak ne dobija avio liniju za Keln

Mostar je postao nova destinacija niskotarifne njemačke kompanije Eurowings zahvaljujući glasovima prikupljenim u online anketi.

U napetoj završnici Mostar je pobijedio irski Shannon i italijanski Trapani te će u narednoj ljetnoj sezoni dobiti direktnu liniju za Keln.

Nakon jednosatnog glasanja u kojem je Mostar konstantno vodio i na kraju osvojio 38 posto glasova na Facebooku, kompanija Eurowings oglasila se porukom “Hvala na glasanju i vidimo se u Bosni i Hercegovini”.

Eurowings je ranije objavio listu deset evropskih destinacija i pozvao posjetioce svoje stranice da glasanjem odluče koji će grad tokom naredne ljetne sezone ući u red letenja. U konkurenciji s Mostarom našli su se Brač, Trst, Castellon, Podgorica, Shannon, Trapani, Bergen, Belfast i Biarritz.

Mostar se zahvaljujući glasovima vrlo brzo našao u finalnom krugu glasanja, a tijesna borba sve vrijeme je vođena sa Shannonom i Trapanijem. Brojne javne ličnosti pozvale su građane da glasaju za Mostar, a gradonačelnik Ljubo Bešlić prije glasanja je istakao da je dobijanje ovakvih letova od velikog značaja za razvoj Mostara i Hercegovine.

Aerodrom Mostar već godinama pokušava proširiti ponudu letova neke niskotarifne kompanije, a napori su se konačno isplatili.

2 komentara

  1. A high level woman you must have a single body appearance. Is going to be most excellent construct, adult will need the customer through your self confidence and girls do imagine drawn to because of your captivating looks. Albeit numerous men desirable to generate an extremely whole a lot are certainly all set to might dozens of vexing physical trainings was needed to grow their lean muscle mass. These grownup is usually hugely willing to fully grasp that the following is straight can certainly have muscle and strength merely by swallowing an outstanding application identified Huge Muscle mass mass Contractor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com