Demokrate poručile DPS-u: Vi ste grupica Šešeljevih nacionalista koja je palila i žarila Dubrovnikom - Volim Podgoricu

Demokrate poručile DPS-u: Vi ste grupica Šešeljevih nacionalista koja je palila i žarila Dubrovnikom

Braća Dalton,  ne odustaju od svojih nemuštih pisanija, očajnički jadikujući nad svojom sudbinom i javno pokazujući slabost usled sve vidljivijeg kraja, saopoštili su iz Demokratske Crne Gore reagujući na sinoćnje saopštenje iz DPS Budva.

“Grupica Šešeljevih nacionalista koja je žarila i palila Dubrovnikom, pokušava lijepiti svoju ratnohuškačku terminologiju, ljudima koji su bili u ranom djetinjistvu, kada su oni podešavali nišanske sprave, minirali naselja i čitave gradove. Ali poručujemo i vama i vašem idejnom tvorcu Šešelju, dalje ruke od manjina, dalje ruke od poštenog naroda, dalje ruke od Crne Gore. Vi ste gospodo is Organizovane kriminalne grupe samo presvukli maskirne uniforme i vratili se sa ratnih žarišta u lopovskim čarapama da pljačkate narod Crne Gore. Ali pored Sveta, vašeg učitelja, danas jedan po jedan gradonačelnik iz vaših redova dobija novo boravište, iza rešetaka”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su poručili DPS-u da moraju da prihvatite činjenicu da su gotovi.

“Da ste uhvaćeni u prevarama i pljačkama i sada morate da odgovarate. Crna Gora će dokazati da je pravna država izričući osuđujuće presude vama koji ste je opljačkali i uništili, vama koji ste je učinili kriminalnom i podijeljenom. Razumijemo da vaša saopštenja ovih dana nastaju u atmosferi zemljotresa i opšte panike na dvoru, ali svojim kukavičlukom i pokušajima podvala, potvrđujete da zaista niste politička, več organizovane kriminalnom grupa, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com