Građanima Crne Gore neće biti potrebna viza za ulazak u UAE - Volim Podgoricu

Građanima Crne Gore neće biti potrebna viza za ulazak u UAE

Građanima Crne Gore neće biti potrebna viza za ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate (UAE) kao ni građanima UAE za ulazak u Crnu Goru.

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Predlog osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Protokola o izmjenama i dopunama sporazuma između Crne Gore i UAE o međusobnom oslobađanju nosilaca diplomatskih i službenih pasoša od ulaznih viza, kojim je predviđeno da se vize ukinu i za nosioce običnih pasoša.

“Tokom konzularnih konsultacija dva ministarstva vanjskih poslova UAE su iskazali spremnost da sporazum bude dopunjen u dijelu koji će i nosioce običnih pasoša osloboditi od obaveze pribavljanaj vize za ulazak. Na liniji prijateljskih odnosa dvije zemlje  i sve većeg interesovanja državljanja obje zemlje za putovanjima, posebno nakon uspostavljanja direktne avio linije, oslobađanjem administrativnih procedura potrebnih za dobijanje viza za nosioce običnih pasoša , steći će se uslovi za intenzivnije kontakte i realizaciju projekata  između dvije zemlje”, navodi se u dokumentu.

 (Vijesti)

3 komentara

  1. You lost me, friend. Get real, I imagine I get what youre saying. I am aware what you’re saying, nevertheless, you just appear to have forgotten that might be other sorts of folks from the world who view this challenge for which it happens to be and might perhaps not go along with you. You might be turning away much individuals who had been lovers of this website.

  2. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  3. I used to be suggested this website by way of my cousin. I’m no longer positive whether this post is written by means of him as no one else recognize such particular about my difficulty. You’re amazing! Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com