PODGORICA: Ovo su kandidati Demokratskog fronta za gradonačelnika - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ovo su kandidati Demokratskog fronta za gradonačelnika

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević najozbiljniji su kandidati na izborima za gradonačelnika Podgorice iz Demokratskog fronta, saznaje Pobjeda.

Više izvora ovog lista iz Demokratskog fronta saopštilo je da kao „ozbiljan i jak kandidat” figurira i profesor Branko Radulović, potpredsjednik Pokreta za promjene, ali tek ostaje da se vidi da libi on prihvatio da bude nosilac liste i uđe u trku za gradonačelnika.

Izvori Pobjede su precizirali da za sada nije poznato ko od pomenuta tri visoka funkcionera Fronta ima najviše šansi da bude izabran za kandidata koji će predvoditi listu u Podgorici.

Društvene mreže

Kao prvi kandidat svakako figurira Slaven Radunović, koji član najjače stranke u DF-u Nove srpske demokratije.

“Radunović dolazi iz najjače stranke i logično je da bude prva opcija. On odlično poznaje situaciju u glavnom gradu, što su njegove potrebe kao i planovi razvoja”, naveo je  izvor Pobjede.

Izvor je saopštio da je Radunović već krenuo u kampanju na društvenim mrežama, objavljujući markantne fotografije iz Podgorice i navodeći da je ,,u pitanju njegov grad“.

“Ukoliko Nova srpska demokratija i Andrija Mandić čvrsto stanu iza Radunovića on je vjerovatni kandidat. Ipak, treba sačekati da se vidi kakvo će biti raspoloženje u ostalim strankama”, saopštio je izvor ovog lista.

Kao drugi ozbiljan kandidat konkuriše jedan od lidera Fronta, Milan Knežević, koji je kao dugogodišnji odbornik stekao uvid u sva dešavanja u glavnom gradu i odlično poznaje način funkcionisanja svih gradskih službi.

Aduti

“Kneževićev bitan adut su i odlični odnosi sa liderom Nove srspke demokratije Andrijom Mandićem, kao i sjajni odnosi sa svim predsjednicima mjesnih organizacija DF-a Podgorici, što nije zanemarljivo”, saopštio je izvor Pobjede.

Potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović, ukoliko odluči da uđe u trku za nominaciju DF-a, bio bi krajnje ozbiljan kandidat.

Radulović je snažan favorit i podgoričkog odbora PzP koji je na posljednjoj sjednici čvrsto na stanovištu da bi ta partija trebalo da ima svog kandidata za gradonačelnika.

“Branko Radulović je stoga vrlo logično rješenje”, zaključio je izvor ovog lista.

Odluku o kandidatu za gradonačelnika DF bi trebalo da donese već početkom novembra.

Šaviv radi kampanju za Kneževića?

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, postoji velika mogućnost da izrealski marketinški stručnjak Aron Šaviv radi kampanju Milana Kneževića ukoliko bude kandidat za gradonačelnika Podgorice, ali i predsjedničkom kandidatu Demokratskog fronta.

“Tu mogućnost je Knežević i najavio tokom iznošenja odbrane, u slučaju „državni udar“, saopštio je izvor. Kneževiću se u Frontu pripisuju najveće zasluge za dovođenje Šaviva, koji je po opštim ocjenama odradio izuzetno dobru i ekstremno skupu kampanju za parlamentarne izbore.

“Odluka Šaviva da radi kampanju za Kneževića bi povećala njegove šanse”, tvrdi izvor Pobjede.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com